Τίτλοι τέλους για τον Παύλο στον πάγκο του Ίκαρου Καλλιθέας

Η ήττα από τον Τελεθριακό στην Καλλιθέα, προκάλεσε τριγμούς στον Ίκαρο, με τον Γιάννη Παύλο να κάθεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας για τελευταία φορά. Ο Έλληνας προπονητής δεν θα συνεχίσει να κρατά τα ηνία του Ίκαρου Καλλιθέας, με τη διοίκηση ν’ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας και να τον ευχαριστεί για την προσφορά του. Πλέον η επόμενη κίνηση για τον σύλλογο της Καλλιθέας είναι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Παύλου στον πάγκο της ομάδας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Coach σε ευχαριστούμε!!!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον coach Γιάννη Παύλο για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας. Πριν 2,5 χρόνια ανέλαβε τον Ίκαρο σε δεινή βαθμολογική θέση κ τα κατάφερε μαζί με τους αθλητές πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία να παραμείνει η ομάδα εύκολα στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Ο ίδιος και οι παίκτες του έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να γίνουν πρωταθλητές και μάλιστα αήττητοι και να πανηγυρίσουν την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Ήταν ένας από τους σημαντικότερους αρωγούς για την ανάκαμψη της ομάδας του Ικάρου Καλλιθέας.Το ήθος του και οι ικανότητές του αποτελούν εχέγγυα για την επαγγελματική του καριέρα.

Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες! Τέλος η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή».