Τακιανός: «Είμαστε ακόμη υπο κατασκευή»

O ΟΦΗ μπορεί να ηττήθηκε αλλά παρόλα αυτά ο Φώτης Τακιανός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέλαβαν, καθώς όπως τόνισε  η ομάδα είναι ακόμα υπό κατασκευή.

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μας. Μέσα στο παιχνίδι έδωσαν το 100%. Είναι η τρίτη φορά που παίζουμε διπλό. Δεν έχουμε δουλέψει ακόμη κάποια κομμάτια στην επίθεση μας. Είχαμε ένα αντίπαλο που είναι πιο έτοιμος απο εμάς. Δεχθήκαμε πολλά ανοιχτά σούτ. Παίξαμε άμυνα ζώνης απο ανάγκη, καθώς είχαμε φάουλ.

Τιμωρηθήκαμε απο τα σούτ το Περιστέρι πήρε τη διαφορά και την κράτησε μέχρι το τέλος. Δεν είχαμε και τις αναπνοές που θέλαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας συμπαραστάθηκε. Είμαστε ακόμη υπο κατασκευή. Μας λείπουν δυο παικτες απο το ρόστερ μας. Χρειαζόμαστε ακόμη πολλή δουλειά. Δεν λειτουργήσαμε σωστά ατομικά. Δεν είναι θέμα ενός παίκτη. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ ενώ ήμασταν στις ίδιες θέσεις. Χάναμε σε δύναμη από τον αντίπαλο. Αυτό που έχουμε είναι το καλύτερο με βάση τις συνθήκες που έχουμε. Έχουμε ένα έλλειμμα, αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο, βάση των συνθηκών. Η εικόνα της ομάδας να είστε σίγουροι ότι θα βελτιωθεί».

Πηγή:  gentikoule.gr