Τακιανός: «Κάναμε πολλά λάθη»

Ο ΟΦΗ αν και στάθηκε καλά απέναντι στα Τρίκαλα στο τέλος όμως, δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα. Ο Φώτης Τακιανός σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα μίλησε για την αναμέτρηση αυτή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρώτη παρουσία του Ιβάν Βουκαντίνοφ. 

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Ο Αίολος έχει έμπειρους παίκτες, ήταν το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι. Στο μεγαλύτερο διάστημα, ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τακτική. Περιορίσαμε τα ατού των αντιπάλων όμως η ομάδα μας έχει μια μεγάλη πληγή που είναι τα αβίαστα λάθη. Κάναμε πολλά λάθη, δίχως πίεση και είναι κάτι που με ενοχλεί και πρέπει να το αποφύγουμε».

Για το ντεμπούτο του Ιβάν Βουκαντίνοφ σχολίασε: «Ο Βουκαντίνοφ μας έδωσε ποιότητα και ήταν μια έξτρα λύση. Πήγαν οι παίκτες στους ρόλους τους όμως για ακόμα μια φορά δεν ήμασταν πλήρεις και έλειψε ο Καραδολάμης» και στην συνέχεια πρόσθεσε λέγοντας ότι «ναι μεν είχαμε τα ριμπάουντ όμως δεν καταφέραμε να βγούμε στον αιφνιδιασμό. Αυτό οφείλεται στο ότι τα πλέι μέικερ μας δεν είναι τόσο επιθετικά αλλά και ότι δεν κάναμε καλή προετοιμασία».

Πηγή: gentikoule.gr