Οι ημέρες των εορτών πλησιάζουν και όλοι σχεδόν προγραμματίζουν και από ένα ταξίδι… Μακρινό ή κοντινό δεν έχει σημασία παρά μόνο ο προορισμός. Ένα ταξίδι θέλουν να κάνουν και το Ανατόλια με την Ελευθερούπολη και μάλιστα… πρώτη θέση.

Στη κορυφή θα έχει ελπίδες να φτάσει μόνο ο νικητής της μεταξύ τους «μάχης» και μόνο σε περίπτωση που οι Τιτάνες έχουν βάλει το… χεράκι τους επικρατώντας της πρωτοπόρου Χαλκηδόνας (έστω και αν είναι ένα ενδεχόμενο με όχι και πάραπολλές πιθανότητες). Η ομάδα του Δημήτρη Γεροφώτη πάντως δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει σε κανέναν… δώρο τη κορυφή. Έστω και αν ταιριάζει με το κλίμα των ημερών! Οι Δραμινοί αν τελικά μπορέσουν να υπερασπιστούν την έδρα τους θα βγουν διπλά κερδισμένοι. Σε βαθμούς και γόητρο…

Βλέψεις όμως για τη κορυφή διατηρεί ακόμη και ο Κένταυρος Καλλικράτειας ο οποίος φιλοδοξεί να πάρει διπλό μέσα στον Μακεδονικό, ενώ ο Ιωνικός Ιωνίας έχει πλησιάσει αρκετά τις πρώτες θέσεις και θέλει να κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα επικρατώντας αυτή τη φορά της Κομοτηνής. Να κλείσουν το 2010 με ένα σημαντικό διπλό θέλουν Μαντουλίδης και Ασβεστοχώρι κόντρα σε Πολύγυρο και ΧΑΝΘ αντίστοιχα.

Βρίσκονται και οι δύο σε δύσκολη θέση αλλά μόνος ένας από τους Γαλαξία Αδένδρου και Δόξα Δρυμού θα μπορέσει να βγει και να… αισιοδοξεί για το νέο έτος.

Οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής είναι:

Μακεδονικός – Κένταυρός Καλ/τειας (Νέαπολης Θ, 18:00)
Γαλαξίας Αδένδρου – Δόξα Δρυμού (Αδένδρου, 18:00)
Ιωνικός Ιωνίας – Κομοτηνή (Ιωνίας Διαβατών, 18:00)
Πολύγυρος – Μαντουλίδης (ΔΚΓ Πολυγύρου, 18:00)
ΧΑΝΘ – Ασβεστοχώρι (ΧΑΝΘ, 18:00)
Ανατόλια – Ελευθερούπολη (Ανατόλια, 18:00)
Τιτάνες Δράμας – Χαλκηδόνα (ΔΓΑ Δράμας, 18:00)