Τα αποκαλυπτήρια του Φοίνικα Λάρισας

Ο Φοίνικας – Morena Λάρισας έκανε το βράδυ της Τρίτης την επίσημη παρουσίαση της ομάδας σε εκδήλωση που έγινε στο «Morena All Day Bar» της πλατείας Νεάπολης. Με την αντίστροφη μέτρηση για το νέο πρωτάθλημα να έχει αρχίσει, οι «μελανόλευκοι» παρουσίασαν τους παίκτες τους, το προπονητικό τιμ, τη φιλοσοφία της νέας διοίκησης, τους χορηγούς, καθώς και τα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Γιώργος Νασιακόπουλος (πρόεδρος)

«Ο Φοίνικας βρίσκεται σε νέα πορεία. Τα ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αποτελείται από νέους επαγγελματίες και γνώστες του αντικειμένου της καλαθοσφαίρισης και διακατέχεται από νέες ιδέες και διαφορετική φιλοσοφία. Οι κύριοι στόχοι του Διοικητικού Συμβουλίου είναι οι ακόλουθοι: Να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική ομάδα, οι οποία θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και θα επιδιώξει την άνοδό της σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Να προσφέρει ουσιαστικό κοινωνικό έργο, αντιλαμβανόμενο την οικονομική κατάσταση της χώρας μέσω της μείωσης των εισιτηρίων διαρκείας, της καθιέρωσης οικονομικού οικογενειακού πακέτου, της επίσκεψης και παροχής δωρεάν εισιτηρίων σε μαθητές των σχολείων της πόλης μας.Να αναδιοργανώσει πλήρως τα τμήματα υποδομής του συλλόγου με κύριους στόχους την εκμάθηση του αθλήματος στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεσθαι» σε παιδιά της πόλης μας και τη στελέχωση της πρώτης ομάδας από αθλητές των τμημάτων υποδομής. Να δημιουργήσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με εταιρίες – συνεργάτες αυξάνοντας τις ευκαιρίες προβολής τους και διευρύνοντας τα μέσα προώθησής τους».

Γρηγόρης Γιασάρης (προπονητής)

«Σαν στόχο έχουμε να γίνουμε μια ομάδα με αρχές και σεβασμό προς το κοινό μας. Με λίγα λόγια και πολλή δουλειά θα κάνουμε τα πάντα για να την πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΕΛ κ. Μιχάλης Τσακίρης και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρης Ντούγκος οι οποίοι και ευχήθηκαν τα καλύτερα στην ομάδα.

Όσον αφορά στους χορηγούς τιμήθηκαν από την ομάδα με ένα… διαρκείας προσφορά της ομάδας. Οι χορηγοί της φετινής σεζόν είναι οι εξής: Χορηγός Ονόματος: Morena – All Day Coffee Bar, Χορηγοί Εμφάνισης: Ασφάλειες Νασιακόπουλου, Κουτούκι Μπακαλόγατος

Υποστηρικτές: HER S.A. (εργοστάσιο ανακύκλωσης), Ζαχαροπλαστείο Σοκολά, Κηποτεχνική Παρέμβαση, Κέντρο Αγγλικών Σπουδών Bilingual, Τεχνόπολις (τεχνική κατασκευαστική εταιρία), Grafix Design Studio, Προπο Ντικούδης, Τσινούλης Γεώργιος – Γεωπόνος, Τεχνικό Γραφείο Κουλώτσιος Κων/νος, P & P Dynamic, Ya caffe, People café – bar, Τα κίτρινα γάντια, Barley bar – restaurant, Κατάστημα Παπαχατζής, Ψητοπωλείο Αδάμος, Γυμναστήρια Sprinters, Μεθ΄ ημών café-bar-restaurant, Χρυσό Κουμπί (κατάστημα ειδών ραπτικής), Ξενοδοχείο «ΔΙΑΣ».

Πηγή: eleftheria.gr