kymh-diarkeiasΤο… ταξίδι στη Γ΄εθνική ξεκινά για την Κύμη, η οποία ζητά από τον κόσ,μο της να γίνουν επίσημα μέλη της ομάδας αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας.

Η ανακοίνωση:

«Το ταξίδι του ΓΣ Κύμης στις Εθνικές κατηγορίες μπάσκετ αρχίζει! Γίνε συνοδοιπόρος μας!

Λίγα χρόνια πριν, την αγωνιστική σεζόν 2010-2011, ο ΓΣ Κύμης πάτησε για πρώτη φορά παρκέ στα «αλώνια» του Γ΄ τοπικού. Από την πρώτη στιγμή η νεοσύστατη αυτή ομάδα είχε μαζί της τον φίλαθλο κόσμο της Κύμης, που δεν την άφησε ποτέ μόνη της στην πορεία προς τις Εθνικές κατηγορίες. Πλέον, έχουμε βρεθεί στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ και τώρα, πιο πολύ από ποτέ, χρειαζόμαστε όλους εσάς δίπλα μας για να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Για αυτόν τον σκοπό κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, με τα οποία θα μπορεί όποιος θέλει να γίνει μέλος της ομάδας μας. Γίνε λοιπόν και επίσημα ένας από εμάς και βοήθησε να γραφτούν οι επόμενες σελίδες της σπουδαίας ιστορίας του ΓΣ Κύμης!

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας και τι παροχές περιλαμβάνονται σε κάθε μία από αυτές. Για να προμηθευτείτε το δικό σας εισιτήριο συμπληρώστε την φόρμα που βρίσκεται ακριβώς από κάτω.

1: Εισιτήριο διαρκείας αξίας 25 Ευρώ. Σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΓΣ Κύμης.

2: Εισιτήριο διαρκείας αξίας 50 Ευρώ. Σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΓΣ Κύμης, έχετε έκπτωση 10% στο εστιατόριο “Το Αιγαίο” και θα σας δοθεί ένα κασκόλ της ομάδας μας.

3: Εισιτήριο διαρκείας αξίας 100 Ευρώ. Σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΓΣ Κύμης, έχετε έκπτωση 10% στο εστιατόριο “Το Αιγαίο”, διαμονή σtο ξενοδοχείο kymi palace με έκπτωση 20% και θα σας δοθεί ένα κασκόλ της ομάδας μας.

Σημείωση: Οι παροχές ισχύουν από 13/10/2013 έως 31/05/2014(Αγωνιστική περίοδος 2013-2014)».