Τα “ευχαριστώ” του ΠΣΑΚ

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν να διοργανωθεί το τουρνουά «3 on 3 Streetball-Τάπα στην Βία» στο Ηράκλειο της Κρήτης αυτό το Σαββατοκύριακο εξέδωσε ο ΠΣΑΚ.

Συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών ευχαρίστησε την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ειδικότερα τον Γ.Γ.Α Παναγιώτη Μπιτσαξή για την αμέριστη συμπαράσταση και τη συμβολή του.  Επίσης ο ΠΣΑΚ  τον Δήμο Ηρακλείου αλλά και όλους τους αρμόδιους φορείς για το γεγονός ότι παραχώρησαν τη Λεωφόρο Δικαιοσύνης που μετατράπηκε αγωνιστικό παρκέ.

 «Θέλουμε να τονίσουμε πως η επιτυχία του τουρνουά το οποίο παρακολούθησαν χιλιάδες άτομα οφείλεται και στην εταιρία Cosmos Sport και τους χορηγούς μας. Είναι όμως πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός πως ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ανταποκρίθηκε ξανά στο κάλεσμά μας, ενώ στην παρέα μας βρέθηκαν και οι Αβραάμ Καλλινικίδης, Νίκος Παππάς, Νώντας Παπαντωνίου, Αντώνης Μάντζαρης και Γιάννης Αθανασούλας. Τέλος θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους εθελοντές, ανανεώνοντας το ραντεβού μας σε ένα χρόνο στην “Λεωφόρο του μπάσκετ”»