Τα Λιοντάρια “έφαγαν” τους Πάνθηρες το τουρνουά υποδομών του Ολυμπιακού Βόλου!

Τα Λιοντάρια “έφαγαν” τους Πάνθηρες στον μεγάλο τελικό του τουρνουά των τμημάτων υποδομής του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, νικώντας με 23-17! Με το παιχνίδι αυτό ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό τουρνουά στο οποίο συμμετείχαν οι αθλητές των τμημάτων προμίνι, ακαδημία 1 και ακαδημία 2 (ηλικιακά 1999 – 2004) του συλλόγου, του οποίου η φιλοσοφία ήταν πάνω απ’ όλα η διασκέδαση, το παιχνίδι, ο υγιής ανταγωνισμός και η αποφόρτιση από μια δύσκολη σχολική χρονιά.

Την επίπβλεψη του τουρνουά είχε οι προπονητές Κωνσταντίνος Ζαχαρίου και Κωνσταντίνος Μούτος κι οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τα μυστικά του μπάσκετ που έμαθαν την χρονιά που πέρασε αλλά και στους προπονητές τους, που ήταν από τα τμήματα του παιδικού και του μίνι, να δουν το άθλημα και από μια άλλη οπτική γωνία, αυτή του προπονητή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων του τελικού:
Λιοντάρια (Θέος Ν., Κουτσοναβάκης Γ. ): Χατζηπλής Θ., Ζυμπέρης Α. ( 9 ), Βραζιώτης Χ. ( 2 ), Μπέκος Β., Μπέκος Γ. ( 8 ), Βραζιώτης Δ., Ρίζος Η. ( 2 ), Ανδριανίδης Α. ( 2 ), Μαμουρέλης, Γκρίνιας, Μηλιόρδος.
Πάνθηρες ( Mπακίρης Κ., Τυρογιάννης Κ. ): Κοέν Λ. ( 2 ), Κωστής Λ. ( 4 ), Κολιός Κ. ( 4 ), Πούλιος Κ. ( 4 ), Ξανθάς Γ., Τοπαλίδης ( 3 ), Μπακίρης, Νασίκας, Αθανασίου, Τσεσμελής, Παραλίκης.

Στον μικρό τελικό οι Λεοπαρδάλεις επικράτησαν των Τίγρεων με 60 – 30 παρουσιάζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ για τα δεδομένα της ηλικίας των παιδιών. Κατά την διάρκεια του μικρού και μεγάλου τελικού οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να πάρουν χρήσιμες συμβουλές από τον διαιτητή της Α1 κατηγορίας μπάσκετ τον Κωνσταντίνο Σταματόπουλο, ο οποίος με την παρουσία του έδωσε μια διαφορετική αίγλη στο τουρνουά.

Στην τελετή λήξης, παρουσία όλων των αθλητών των τμημάτων υποδομής αλλά και των γονέων, έγιναν οι ειδικές βραβεύσεις του τουρνουά και της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε.
Καλύτερη πεντάδα του τουρνουά: Γκούφας Χριστόφορος, Μπέκος Γιάννης, Γανωτής Παναγιώτης, Κολιός Κωνσταντίνος, Ζυμπέρης Αιμίλιος.
Προπονητές του τουρνουά: head coach: Θέος Νικόλαος και assistant coach: Χριστοδούλου Κωνσταντίνος.
MVP χρονιάς: Σκουμής Παναγιώτης
Μικρότερος αθλητής της χρονιάς: Κατσιφός Νίκος ( 2004 )
1οι σε παρουσίες στις προπονήσεις: Κατσιφός Γιάννης, Κάστορας Θάνος, Σκουμής Παναγιώτης.