Τζήμας: «Δεν θέλουμε ομάδα… σφαλιάρας»

Λίγες ώρες μετά την ανανέωση του με τον Αίολο, ο Γιάννης Τζήμας μίλησε στον «Ζυγό» για την απόφασή του να συνεχίσει τη συνεργασία του με την ομάδα των Τρικάλων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη δημιουργία του ρόστερ.

«Το θέλαμε και η ομάδα και εγώ να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια που ξεκινήσαμε. Έγιναν αρκετές κινήσεις. Συγκροτήθηκε καταρχήν ένα διοικητικό σχήμα από παιδιά που έχουν και όρεξη και διάθεση να προσφέρουν και όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να καλύψουν και το περσινό άνοιγμα αλλά και να καθορίσουν το φετινό μπάτζετ», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη στελέχωση του ρόστερ:

«Κατ’ αρχήν θέλουμε να μείνει όλος ο περσινός κορμός αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μας αλλά και από τις απαιτήσεις των παιδιών τα οποία πάντως κατανοούν τις δυσκολίες που υπάρχουν. Από εκεί και πέρα θα γίνουν μέσα στις επόμενες δέκα μέρες συναντήσεις με επιχειρηματίες της πόλης των Τρικάλων που θέλουν να βοηθήσουν και ανάλογα με τις απαντήσεις που θα πάρουμε θα καθορίσουμε και τις κινήσεις μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλουμε να κάνουμε μία ομάδα της… σφαλιάρας αλλά μία ομάδα που θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστική στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2».

Πηγή: sportrikala.gr