Τζήμας: «Μας κυνηγούν θεοί και δαίμονες αλλά είμαστε εδώ»

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, τα Τρίκαλα πήραν τη νίκη (σ.σ. αυτή τη φορά χρειάστηκε παράταση) με επεισοδιακό τρόπο. Η θεσσαλική ομάδα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση και τον Ικαρων Σερρών και έτσι παρέμεινε σε τροχιά ανόδου. Ο Γιάννης Τζήμας σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα μίλησε για την εξέλιξη του παιχνιδιού, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στις Σέρρες.

«Μας κυνηγούν θεοί και δαίμονες αλλά η ομάδα μας είναι εδώ, παλεύει δίνει μάχες και μένει ζωντανή. και αυτό το παιχνίδι όπως και το ντέρμπι με την Κηφισιά ήταν ψυχοφθόρο. Υπήρχαν  ομοιότητες αφού στο τέλος μπήκαν απίστευτα καλάθια. Οι Ικαροι είχαν μια φανατισμένη ομάδα και μια πολύ σκληρή έδρα. Εμείς από την πλευρά μας αποδείξαμε περίτρανα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, αντιθέτως η ομάδα μας έδειξε ότι είναι άξια για μεγάλες νίκες γιατί βρήκε το σθένος να ανταποκριθεί και να ξεπεράσει δύσκολες καταστάσεις

Είχαμε το θάρρος το θράσος και τα ψυχικά αποθέματα να αντιπαρέλθουμε  την πίεση, βάλαμε μεγάλα καλάθια σε κρίσιμες προσπάθειες και αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στην αμυντική μας λειτουργία θα καθαρίζαμε το παιχνίδι πιο νωρίς χωρίς να πάμε στην παράταση.

Θέλω να πω και εκ μέρους των παιδιών ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους που ταξίδεψαν σήμερα μαζί μας στις Σέρρες, μας βοήθησαν πραγματικά και μας έδωσαν το σθένος για να βγούμε νικητές από αυτή τη δύσκολη μάχη όπως είδατε στο παιχνίδι , τίποτα δεν χαρίζεται και τίποτα δεν κερδίζεται εύκολα σ’ αυτήν την κατηγορία. Κάθε αγωνιστική μας κυνηγούν θεοί και δαίμονες, όμως η ομάδας είναι εδώ δίνει τις μάχες της παλεύει και είναι ζωντανή» .

Φούντας: «Πλέον η προσοχή μας στο Ηράκλειο»

Από την πλευρά του ο Γιώργος Φούντας ανέφερε χαρακτηριστικά πως:  «Το παιχνίδι ήταν μέχρι ψυχοφθόρο, όμως παλέψαμε το τέλος και δικαιωθήκαμε παίρνοντας μια σημαντική νίκη σε δύσκολη έδρα. Παλέψαμε να πάρουμε διαφορά , όμως δεν κατορθώσαμε να ξεφύγουμε οι Ικαροι ήταν κοντά μας και ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο έβαλαν μεγάλα καλάθια για να οδηγήσουν το ματς στην παράταση.

Εκεί εμείς είχαμε πλέον μεγαλύτερη συγκέντρωση διαχειριστήκαμε καλά την παρουσία μας μέσα στο γήπεδο ήμασταν πιο ψύχραιμοι και κερδίσαμε δίκαια σ΄ αυτή την πολύ σκληρή έδρα.

Φάνηκε επίσης πως κανένα ματς δεν χαρίζεται και κάθε νίκη είναι δύσκολη και εξίσου σημαντική σ’ αυτή την κατηγορία, εμείς πλέον ήμαστε υποχρεωμένοι να ρίξουμε την προσοχή μας στο ματς με το Ηράκλειο να πάρουμε μια ακόμα εκτός έδρας νίκη για να φτάσουμε με πλεονέκτημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική όταν θα παίξουμε στην έδρα μας με το Παγκράτι» .

Πηγή: sportrikala.gr