Τζήμας: «Να μην ξεφτιλίζουν τις ομάδες της επαρχίας»

Τα Τρίκαλα δεν κατάφεραν να παρουσιαστούν όπως επιθυμούσαν στο ντέρμπι με τη Νέα Κηφισιά. Ο Γιάννης Τζήμας μίλησε σήμερα το πρωί στον FM 100 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τονίζοντας πως μερικοί αντιμετωπίζουν την ομάδα με άσχημο τρόπο.

«Παλέψαμε πόντο, πόντο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο αλλά δυστυχώς στην συνέχεια συνέβησαν πράγματα που μία εξαιρετική ομάδα όπως είναι η Κηφισιά εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο και έφτασε στη νίκη. Το είχα πει εξαρχής άλλωστε ότι η ομάδα της Κηφισιάς είναι ίσως η καλύτερη της Α2».

Ο έμπειρος τεχνικός δεν θέλησε να αναφερθεί στις αποφάσεις των διαιτητών, όμως έδωσε μία διαφορετική διάσταση λέγοντας: «Λυπάμαι γιατί μας αντιμετωπίζουν παρατεταμένα με πολύ άσχημο τρόπο. Να μην διακωμωδούν και να μην ξεφτιλίζουν ομάδες της επαρχίας που κάνουν τη δική τους προσπάθεια, το δικό τους αγώνα. Με τον τρόπο αυτό οι λιγοστές επαρχιακές ομάδες που καλλιεργούν το μπάσκετ και αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο δεν θα αντέξουν. Θα φτάσουμε να βλέπουμε ένα συνοικιακό πρωτάθλημα των Αθηνών».

Για την συνέχεια τόνισε: «Προέχει να ηρεμήσουμε και να δουλέψουμε με τα παιδιά που είχαν τραυματισμούς. Είναι ανεπίτρεπτο να μην παίζουμε αυτό το Σάββατο οπότε ετοιμαζόμαστε για το ματς της 5ης  Ιανουαρίου απέναντι στους Ίκαρους Σερρών, ένα κομβικό παιχνίδι».

Πηγή: sportrikala.gr