Τζήμας: «Οτι νίκη μαζέψουμε είναι σημαντική»

Τα Τρίκαλα κατάφεραν να ξεπεράσου τα προβλήματα τους και να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Κόροιβο. Ο Γιάννης Τζήμας αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα στον κόσμο, ο οποίος στηρίζει την ομάδα.

«Συγχαρητήρια στον κόσμο μας ο οποίος μας στηρίζει, μας εμψυχώνει και διαμαρτύρεται όταν πρέπει. Και χαίρομαι που το θέαμα και οι διακρίσεις που βγάζουμε στο γήπεδο τους χαροποιεί και τους κάνει να φεύγουν χαρούμενοι» σημείωσε αρχικά.

Στη συνέχεια σχολίασε : «Ήταν η 7η σερί νίκη για την ομάδα μας αλλά δυστυχώς τα προβλήματα συνεχίζονται. Ο Κατσαρές είχε ένα πρόβλημα στο μάτι του και κανονικά δεν έπρεπε να παίξει, ο Χαρισμίδης ήταν απροπόνητος, είχε θλάση όλη την εβδομάδα, ο Λεπενιώτης οφ , Τσούτσος και Φούντας δούλευαν μέχρι και την Παρασκευή, παρά ταύτα βγάζουν απίστευτη διάθεση».

Οσον αναφορά το παιχνίδι δήλωσε: «Ο Κόροιβος είναι καλή ομάδα, με πολύ ποιότητα και έμπειρους παίκτες αλλά κάναμε πράξη στο δεύτερο ημίχρονο αυτά που είπαμε στο γήπεδο. Συνεχίζουμε, θέλουμε βοήθειες από όλους και ότι νίκη μαζέψουμε είναι σημαντική».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Κόροιβου Βασίλης Νιπεργιάλης τόνισε: «Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο για μας γιατί τα Τρίκαλα ειδικά στην έδρα τους είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Είχαμε παράλληλα και την απώλεια του Κόσιτς που είχε ένα προβληματάκι στο χέρι και δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε. Δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, χάσαμε και τη μάχη των ριμπάουντ και εκεί οφείλεται και το μεγάλο σκορ από τα Τρίκαλα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για μας, εύχομαι στα Τρίκαλα ότι καλύτερο. Ο στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε την νίκη».

 

Πηγή: sportrikala.gr