Τζήμας: «Τα δύσκολα τώρα ξεκινούν…»

Η εντυπωσιακή πορεία που κάνει ο Αίολος Τρικάλων και τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην Α2, δεν επηρεάζει στο παραμικρό τον Γιάννη Τζήμα. Ο Θεσσαλός τεχνικός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Πρωινός 105,3» και εξήγησε τους λόγους

Αναλυτικά ο Γιάννης Τζήμας μίλησε:

Για την πορεία του Αιόλου και το επόμενο ματς με το Στρατώνι:

«Κάναμε μια πορεία που αναγνωρίζεται απ’ όλους ως εντυπωσιακή. Σε 22 παιχνίδια 20 νίκες και μόλις 2 ήττες στον πόντο. Αυτό είναι κάτι που μας κάνει χαρούμενος, αλλά δεν υπάρχει η περίπτωση να χαλαρώσουμε. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αφού μια ομάδα όταν έχει φτάσει στον στόχο της ρίχνει τους ρυθμούς. Εμείς δεν θέλουμε να γίνει αυτό, ενώ πιστεύω ότι το παιχνίδι που ακολουθεί με το Στρατώνι είναι δύσκολο. Πρόκειται για μια καλή ομάδα που στην έδρα της δείχνει δυναμική. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και πειθαρχημένοι».

Για την οργάνωση της ομάδας στην Α2:

«Ρεαλιστικά η ομάδα βρίσκεται μια ανάσα από τον στόχο της ανόδου στην Α2. Αλλά τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε για την διοίκηση. Θεωρώ ότι η κατηγορία αυτή δεν χωράει χρονοτριβή. Δεν θα πρέπει να περιμένουμε το καλοκαίρι, άλλωστε υπάρχει και το κακό παράδειγμα του ΑΣΤ που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε. Θεωρώ ότι η διοίκηση και οι φορείς θα πρέπει από τώρα να προγραμματίσουν και να στηρίξουν αυτή την ομάδα. Δεν λέω ότι η διοίκηση δεν κάνει ό,τι μπορεί μέχρι στιγμής, αλλά ξέρουμε ότι οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες γενικότερα για τη χώρα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αφήσουμε τον καιρό να τρέξουμε.

Εμείς ως αθλητικό τμήμα κάναμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της διοίκησης να δείξει αν αυτή η ομάδα μπορεί να έχει το μέλλον που τις αξίζει και θέλουν οι φίλαθλοι. Χρειάζεται συσπείρωση και ο καθένας από την θέση του να κάνει το καλύτερο. Αλλά αυτό δεν μπορεί να το αφήσεις, η αγωνιστική παρουσία της ομάδας και η άνοδος δίνει τη δυνατότητα να τρέξουν τα πράγματα για το μέλλον».

Πηγή: trikalaola.gr