Την Παρασκευή ο χορός του Κόροιβου

Την Παρασκευή το βράδυ (στις 22:30) ο Κόροιβος θα κάνει τον αποκριάτικο χορό του σε κέντρο της Αμαλιάδας, τιμώντας παράλληλα τρεις ανθρώπους που συντέλεσαν στην 30ετή πορεία του συλλόγου, καθώς και την παιδική ομάδα που έφτασε μέχρι το final-6.

Η ανακοίνωση του Κόροιβου:

«Ήρθε η ώρα για τον μεγάλο αποκριάτικο χορό μας, μακριά από την μιζέρια που μας επέβαλλαν όλες αυτές οι δυνάμεις του σκότους, γιορτάζοντας τα 30 δημιουργικά χρόνια αυτού του συλλόγου, όπου μας χάρισε μεγάλες χαρές, τεράστιες αθλητικές επιτυχίες και έντονη παρουσία στον αθλητικό χάρτη της χώρας. Όπως όλες οι μεγάλες στιγμές έτσι και την Παρασκευή 17-02-2012 και ώρα 22.30 μ.μ στο κέντρο Πανσέλληνος LIVE , η βραδιά θα έχει τα τιμώμενα πρόσωπα. Τα πρόσωπα αυτά τα οποία κατά το παρελθόν συνετέλεσαν στην λαμπρή αυτή ιστορία των 30 ετών. Έτσι τα τιμώμενα πρόσωπα γιαυτή την χρονιά σε συνδυασμό με την γιορτή του συλλόγου για τα 30 χρόνια ιστορίας τους είναι:

1. Δημήτριος Ράλλης, Ιατρός, ήταν ο πρώτος Εκλεγμένος Πρόεδρος του Κοροίβου μετά την πρώτη Γενική Συνέλευση.

2. Βάσω Παρέση, αποτέλεσε την ραχοκοκαλιά της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Κοροίβου.

3. Συναδινός Νικόλαος, Επιχειρηματίας, αθλητής με τεράστια προσφορά στην ομάδα μπάσκετ του Κοροίβου.

4. Παιδικό τμήμα Α.Σ.Α Κόροιβος για την συμμετοχή του Final-6 και o προπονητής του Ανδρουτσόπουλος Παναγιώτης για την πολύ μεγάλη και ανεκτίμητη προσφορά του στο σύλλογο».