Την προσοχή σε Λαγκαδά και Κρήτη

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα και η 18η αγωνιστική προσφέρει για ακόμα μία φορά ανταγωνιστικά παιχνίδια. Μεταξύ άλλων τα ματς σε Κρήτη και Λαγκαδά αναμένονται αμφίρροπα, οι δύο πρωτοπόροι δεν αναμένεται να δυσκολευτούν, ενώ τα Τρίκαλα δοκιμάζονται στην Τρίπολη.

ΟΦΗ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ  (Βαρδινπογιάννειο, 17:00)

Μορφή τελικού έχει για τον ΟΦΗ ο αγώνας κόντρα στο Παγκράτι με τη νίκη για την κρητική ομάδα να είναι επιβλητική ανάγκη. Το θετικό για την κρητική ομάδα είναι πως δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα αφού και ο Τάσος Τραϊνός ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Από την άλλη, το Παγκράτι αν και βρίσκεται σε καλύτερη –βαθμολογικά- θέση από τον ΟΦΗ, δεν πρόκειται να χαριστεί, καθώς θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για το «διπλό».

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ (Τρίπολης, 17:00)

Να κάνει αυτό που δεν μπόρεσε την περασμένη αγωνιστική θέλει ο Αρκαδικός. Η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε να σταθεί πολύ καλά στο ματς των Σερρών χωρίς όμως να πάρει τη νίκη. Κόντρα στα Τρίκαλα επιθυμεί εμφανιστεί το ίδιο δυναμικό παίρνοντας όμως παράλληλα και τη νίκη. Από την άλλη όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν θα επιτρέψουν… απώλειες. Δεν θα επιτρέψουν στους δύο πρωτοπόρους να ξεφύγουν γι΄αυτό και στόχος είναι η νίκη που θα τους διατηρήσει σε απόσταση αναπνοής.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Ν.Ιωνίας, 17:00)

Την έκπληξη θα προσπαθήσει να κάνει η Νίκη Βόλου και να πάρει τους δύο βαθμούς απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δυναμικό αντίπαλο και να αναπτερώσει τις ελπίδες της για παραμονή. Όμως, οι Ικαροι δεν θέλουν ούτε να σκεφτούν αυτήν την πιθανότητα καθώς μοναδικός σκοπός στο Βόλο είναι το «διπλό» που θα τους διατηρήσεις στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ (ΔΑΚ Λευκάδας, 17:00)

Η Δόξα υποδέχεται την πρωτοπόρο Νέα Κηφισιά σε ένα παιχνίδι που θα επιδιώξει να κάνει τη διαφορά. Οι Λευκαδίτες μέσα στο σπίτι τους διεκδικούν μέχρι τέλους το κάθε παιχνίδι και απέναντι στην Κηφισιά αυτό θα επιδιώξουν. Ο αντίπαλος όμως έχει τη ψυχολογία και τη δυναμική  έτσι ώστε να μην επιστρέψει τις… εκπλήξεις.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Λαγκαδά, 17:00)

Ισως το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής. Ο Ερμής μέσα στο σπίτι έχει μεγαλύτερη δυναμική και σε συνδυασμό με την ψυχολογική… φόρα από την Κρήτη, τον κάνει ακόμα ισχυρότερο. Ο Κόροιβος όμως πηγαίνει στον Λαγκαδά για… βόλτα, αλλά για να πάριε τους δύο βαθμούς που θα τον διατηρήσουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Ζωγράφου, 17:00)

Να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά επιθυμεί ο Φιλαθλητικός., Ο σύλλογος του Ζωγράφου θέλει να παραμείνει στην κορυφή και γι΄αυτό έχει σκοπό να επιβάλει το επιβλητικό του παιχνίδι γρήγορα και να «καθαρίσει» από νωρίς. Το Ηράκλειο από την άλλη αν και έχει δύσκολο έργο θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΛΑΥΡΙΟ (Κοντόπευκο, 17:00)

Ανταγωνιστικό παιχνίδι είναι και αυτό στο Κοντόπευκο. Δύο δυναμικές ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη με την ΚΑΠ να καλείται να υπερασπιστεί το σπίτι της. Η Αγία Παρασκευή έχει τον πρώτο λόγο λόγω έδρας, αλλά το Λαύριο μπορεί να νικήσει σε οπουδήποτε έδρα.