Τιμήθηκε από την ΕΚ Καβάλας ο Γιώργος Βασιλακόπουλος

Σε μια σεμνή τελετή στο ξενοδοχείο «Λούσι» η ΕΚ Καβάλας τίμησε για την προσφορά του τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο. Η εκδήλωση άρχισε με σύντομους χαιρετισμούς του Δημάρχου Καβάλας Κώστα Σιμιτσή και του προέδρου της ΕΚ Καβάλας Κώστα Παπακωνσταντίνου που αναφέρθηκαν στο έργο του τιμηθέντος.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ άρχισε την σύντομη ομιλία του αναφερόμενος στην παρουσία του πρώην Υφυπουργού Γεωργίας και Βουλευτή Σερρών Βασίλη Βασιλακάκη, τονίζοντας ότι μόλις έμαθε την παρουσία του στην Καβάλα τον επισκέφτηκε αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός κάνει φιλίες που κρατάνε. Στην συνέχεια ο κ. Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε στην δύσκολη εποχή που επηρεάζει τα πάντα και φυσικά και τον αθλητισμό. «Ο αθλητισμός ως κοινωνικό αγαθό επηρεάζεται από την οικονομική κρίση και θα επηρεαστεί περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Χρειάζεται όμως ανησυχία και όχι μακαριότητα. Πρέπει να βρούμε άλλα πρότυπα, άλλα μοντέλα διοίκησης και αγωνιστικής πορείας και να είμαστε παρόντες στις εξελίξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός από τους προαναφερθέντες ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς, ο γ.γ. της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο β΄ αντιπρόεδρος Μιχάλης Βιντζηλαίος, τα μέλη του ΔΣ Σάββας Λόρτος, Τάσος Χαραλαμπίδης, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βασίλης Οικονομίδης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικολόπουλος και Σωτήρης Βεζερτζής, ο γ.γ. του Δήμου Καβάλας Νίκος Καραπιπερίδης, ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΟΚ Στέλιος Συμεωνίδης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Μίσσας, το μέλος της ΕΠ της ΕΟΚ Κώστας Παπαχαραλάμπους, αρκετοί τοπικοί παράγοντες και εκπρόσωποι των σωματείων που συμμετέχουν στο 39ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.