Τον ανεβάζει επίπεδο ο Εμμανουηλίδης

Αργά αλλά σταθερά και προπάντων με προσεκτικά βήματα, ο Χολαργός “χτίζει” μία ομάδα που όχι μόνο θα σταθεί στη Β’ Εθνική, αλλά μπορεί να διεκδικήσει και ένα πλασάρισμα στα ψηλά στρώματα του νότιου ομίλου. Η απόκτηση του Βασίλη Εμμανουηλίδη χρειάστηκε αρκετό χρόνο, εντούτοις αποτελεί το καλύτερο πειστήριο επ’ αυτού, καθώς ο 35χρονος γκαρντ έχει φάει με το… κουτάλι τη Β’ Εθνική.

Ο Εμμανουηλίδης έχει παίξει 9 σεζόν στη Β’ Εθνική, έχοντας σημειώσει συνολικά 4.037 πόντους σε 247 αγώνες, απολογισμός που τον κατατάσσει τρίτο στη λίστα με τους καλύτερους σκόρερς (πίσω από Ζαρογιάννη, Μάνο) και πρώτο σε αυτή με τις συμμετοχές (μαζί με τον Ζαρογιάννη). Από τη στιγμή που ο Εμμανουηλίδης θα παίξει και του χρόνου στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία, θα έχει μια καλή ευκαιρία να αναρριχηθεί στη 2η θέση των σκόρερς, ξεπερνώντας τον Γιάννη Μάνο, από τον οποίον απέχει 280 πόντους.

Οσον αφορά το Χολαργό, με την προσθήκη του Εμμανουηλίδη, ο Σάββας Συμεωνίδης θα έχει… ήσυχο το κεφάλι του για τις θέσεις “1” και “2”. Ο προπονητής του Χολαργού μπορεί πλέον να επικεντρωθεί στην απόκτηση του πάουερ φόργουορντ που θα ενδυναμώσει περισσότερο τη ρακέτα της ομάδας.