Τουντζιαράκης: «Οι στόχοι του ΟΦΗ είναι υψηλοί»

Ολα έδειχναν τελικά ότι δεν θα κατηφορίσει στην Κρήτη αλλά τελικά ο Σταύρος Τουντζιαράκης είπε το  “ναι” και έτσι θα αγωνίζεται από την ερχόμενη σεζόν στον ΟΦΗ.  Ο 24χρονος σέντερ μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχει με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά:

Για τις φιλοδοξίες του με τον ΟΦΗ και το τι να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο:

«Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα, σίγουρα θα έχει προσδοκίες από εμένα και μέσα από την ομαδική δουλειά θα προσπαθήσουμε να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται. Κατά την γνώμη μου, έτσι όπως έχει γίνει το πρωτάθλημα της Α2 πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό».

Για τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι» στον ΟΦΗ:

«Είναι το πιο οργανωμένο σωματείο της Α2. Μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισαν τόσο ο πρόεδρος ο κύριος Ξημέρης όσο και ο προπονητής. Πραγματικά με τιμάει το γεγονός ότι φοράω την φανέλα ενός ιστορικού συλλόγου όπως είναι ο ΟΦΗ. Το Ηράκλειο είναι μια πολύ όμορφη πόλη και δεν το έχω επισκεφτεί ποτέ ξανά. Eίχα πάει μόνο στο Ρέθυμνο και αυτό για αγώνα. Ο ΟΦΗ είναι ένα οργανωμένο σωματείο που διαθέτει κόσμο που την αγαπάει αλλά και ανθρώπους που θέλουν να τον δουν ψηλά».

Για το αν συμβαδίζουν οι προσωπικοί του στόχοι με αυτούς του ΟΦΗ:

«Σίγουρα, συμβαδίζουν οι προσωπικοί μου στόχοι με αυτούς της ομάδας και αν δεν συμβάδιζαν δεν θα ερχόμουν στην ομάδα. Οι στόχοι του ΟΦΗ είναι υψηλοί και για αυτόν τον λόγο ήρθα».