Τουντζιαράκης: «Οπου μας βγάλει…»

Πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στο Παγκράτι. Ο Σταύρος Τουντζιαράκης οδήγησε τον ΟΦΗ σε μία άνετη νίκη, ενώ χαρακτηριστική είναι και η στατιστική του καθώς σε 33λεπτά συμμετοχής πέτυχε 25 πόντους και μάζεψε δέκα ριμπάουντ. Ο 24χρονος σέντερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, για τη νίκη επί των «ροσονέρι», για τη δική του παρουσία και τους στόχους του, αλλά και αυτούς τηε ομάδας του.

Αναλυτικά:

Σταύρο, πετύχατε μια σημαντική νίκη με 95-71  στην έδρα σας κόντρα στο Παγκράτι. Πόσο πιστεύεις ότι θα σας βοηθήσει σαν ομάδα για την συνέχεια;

«Η αλήθεια είναι πως μετά από την τελευταία  ήττα εντός έδρας ήττα από το Πέραμα στην έδρας μας θέλαμε να επιστρέψουμε και πάλι στα θετικά αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό από εδώ και στο εξής να διατηρήσουμε το αήττητο στην Κρήτη. Επίσης είναι σίγουρο πως η νίκη μας κόντρα στο Παγκράτι είναι σημαντική τόσο για την ψυχολογία μας όσο και για την βαθμολογία».

Με 25 πόντους ήσουν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα σου. Τι σκεφτόσουν κατά την διάρκεια του αγώνα, και έχοντας αυτή την εξαιρετική απόδοση;

«Πρώτα απ’ όλα με βοήθησαν όλοι συμπαίκτες μου για να έχω αυτή την απόδοση. Περίμενα κάποιο παιχνίδι να μου πάει καλά όμως πάντα πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και η σημαντική νίκη που πετύχαμε όλοι μαζί. Το μόνο που σκεφτόμουν είναι να κερδίσει η ομάδα και να μην χάσω το ρυθμό μου».

Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι του ΟΦΗ;

«Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εμείς αυτό θα κάνουμε και όπου μας βγάλει, όσο ψηλότερα καταφέρουμε να φτάσουμε. Το πρωτάθλημα της Α2 είναι δύσκολο και κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και στην συνέχεια».

Οι δικοί σου στόχοι;

«Αυτό που προσπαθώ να πετύχω είναι να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος προκειμένου να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Οι στόχοι μου άλλωστε είναι ίδιοι με αυτούς της ομάδας και δεν αλλάζουν. Όσο ψηλότερα βρίσκεται η ομάδα στην βαθμολογία τόσο καλύτερα νιώθω και εγώ και οι συμπαίκτες μου».

Με την μέχρι τώρα παρουσία σου στον ΟΦΗ είσαι ικανοποιημένος;

«Είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα. Ο πρόεδρος, ο προπονητής και γενικότερα στον ΟΦΗ χαίρεσαι να παίζεις μπάσκετ. Άρα είμαι ικανοποιημένος».

Θα ήθελες να κάνεις μια ευχή για την συνέχεια;

«Ελπίζω να είμαστε υγιής και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Επίσης θέλω να έχουμε τον κόσμο κοντά μας για μόνο έτσι μπορούμε να πάμε ψηλά».