Τουρνουά για μικρούς απ’ τον Αστέρα Λάρισας

Οι δύσκολοι οικονομικά καιροί που διανύει η Ελλάδα, επηρρεάζουν και το ελληνικό μπάσκετ, αλλά δεν μπορούν ν’ αποτελέσουν και τροχοπέδη στη διάθεση κάποιων να συνεχίσουν να κρατούν κοντά στο άθλημα τα μικρά παιδιά. Κι ο Αστέρας Λάρισας είναι ένας απ’ τους συλλόγους που το κάνουν αυτό, φροντίζοντας μάλιστα να μην επιβαρύνουν οικονομικά τους γονείς των παιδιών! Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ο Αστέρας Λάρισας πραγματοποιεί το προσεχές σαββατοκύριακο (15-15/9) τουρνουά για αγόρια που έχουν γεννηθεί από το 1997 έως το 2005 στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ, στο οποίο οι συμμετέχοντες φίλοι του μπάσκετ δεν χρειάζεται να πληρώσουν ούτε σεντ!!!
Διότι το τουρνουά αποτελεί μία προσφορά του Πρώτου γενικού φροντιστηρίου, σε συνεργασία με τον Αστέρα κι όλοι όσοι συμμετάσχουν θα πάρουν αθλητικές φανέλες του συλλόγου, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και σε κλήρωση δώρων.
Ένα μεγάλο μπράβο στον σύλλογο και στο φροντιστήριο για την ενέργειάς τους αυτή, ενώ όσοι ενδιαφέρονται για να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το πράξουν στα εξής τηλ.2410  253466 –6936 971656 .