Τουρνουά “Λευκός Πύργος”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα (2/1) η συνέντευξη Τύπου της 3Wins ενόψει του 1ου Διεθνές τουρνουά ακαδημιών μπάσκετ “Λευκός Πύργος” , το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια τη συνέντευξης Τύπου μίλησαν το μέλος της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά Νίκος Μπουντούρης, όπως και οι Νίκος Κατσάλης, Ευριπίδης Καραδανάς.

Οι διοργανωτές, αναφέρθηκαν στον σκοπό του τουρνουά όπως και τους στόχους τους γι’ αυτήν την μπασκετική γιορτή και ευχαρίστησαν όλους όσους στέκονται αρωγοί σ’ αυτήν την προσπάθεια.

Το παρών έδωσαν ο ενταταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου κ. Στέργιος Γκούμας και η εκπρόσωπος των Γιατρών του Κόσμου, κα Μελίνα Χαχαμίδου, οι οποίοι βρέθηκαν και στο πάνελ, μιλώντας με την σειρά τους, για την στήριξη τους προς την διοργάνωση.

Όσον αφορά τις συμμετοχές στο τουρνουά, ο αριθμός των αθλητών που θα λάβουν μέρος με τις ομάδες του αγγίζει τους 300, ενώ οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι οι Άρης Θεσσαλονίκης, Μακεδονικός, Αχιλλέας Τριανδρίας, Αίας Ευόσμου, Θερμαϊκός Θέρμης, Μαχητές Πεύκων, Ποσειδώνας Καλαμαριάς, Αναγέννηση Ν. Ρυσίου, Π.Ο. Μουδανιών, Ολυμπιακός, Ιωνικός Νίκαιας, Αργοναύτης Ραφήνας, Α.Σ.Ε Δούκας, Αγ. Παρασκευή και Άρης Πετρούπολης.