Τουρνουά μπιτς μπάσκετ στην Κρήτη

Το 1ο τουρνουά μπιτς μπάσκετ θα φιλοξενήσει από τις 20 έως τις 22 Ιουλίου η Μεσαρά στην παραλία του Καλαμακίου! Η πρωτότυπη διοργάνωση θα διοργανωθεί από τον ΓΑΣ Μεσαράς, επιχειρηματίες του Καλαμακίου και το Δήμο Φαιστού, με υποστηρικτή την ΕΚΑΣΚ.

Στο τουρνουά υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες παικτών. Η πρώτη κατηγορία είναι οι ενεργοί αθλητές, η δεύτερη κατηγορία είναι η Open όπου μπορούν να λάβουν μέρος παίκτες ανεξαρτήτου ηλικίας, η τρίτη κατηγορία είναι οι παίδες και έφηβοι (γεννηθέντες από το 1994 μέχρι και το 1998), και η τέταρτη κατηγορία οι Μίνι παίδες (γεννηθέντες από το 1999 και κάτω). Κάθε ομάδα μπορεί να αποτελείται από τρεις παίκτες συν δύο αλλαγές, δηλαδή συνολικά πέντε άτομα.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 18 Ιουλίου στα τρία καταστήματα του Βερτούδος Sport στο Ηράκλειο , στο κατάστημα Nokia στις Μοίρες, και τηλεφωνικά στους κ.Μυρτάκη (τηλ. 6936162462) και Σηφάκη (τηλ. 6979986010). Η συμβολική τιμή για τη συμμετοχή της κάθε ομάδας στο τουρνουά είναι 15 ευρώ.

Πηγή: cretesports.gr