Τουρνουά νέων στην ΕΣΚΑ

Τουρνουά για παίκτες κάτω των 22 ετών αποφάσισε να διοργανώσει η ΕΣΚΑ την επόμενη σεζόν (2013-14). Σε αυτό θα πάρουν μέρος ουσιαστικά οι παίκτες που δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα εφήβων και είναι γεννημένοι το 1992, το 1993 και το 1994.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος και σε ότι αφορά τα σωματεία της Ενωσης μας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να διοργανώσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2013-2014 Τουρνουά Νέων κάτω των 22 ετών για αθλητές που έχουν γεννηθεί κατά βάσει τα έτη 1992, 1993 και 1994 και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα Εφήβων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σε περίπτωση όπου οι ομάδες δεν θα μπορούν να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό αθλητών των προκαθορισμένων ηλικιών θα επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν και νεώτερους αθλητές γεννηθέντες μέχρι και το 1998.

Ελπίζουμε η προσπάθεια μας αυτή, να βρει αρωγούς όλα τα σωματεία της Ενωσης μας, ώστε το τουρνουά να στεφθεί με επιτυχία και οι αθλητές που δεν έχουν συμμετοχή στις ανδρικές τους ομάδες να αποκτήσουν πολλούς αγώνες, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία για την περαιτέρω βελτίωσή τους.

Παρακαλούμε μέχρι τις 31 Μαΐου 2013 να μας γνωστοποιήσετε εγγράφως το ενδιαφέρον σας για την συμμετοχή σας στο τουρνουά.

Ο τρόπος διεξαγωγής του τουρνουά, θα εξαρτηθεί από τον αριθμό δηλώσεων συμμετοχής, ο χωρισμός των ομίλων, ο αριθμός αυτών και οι ομάδες από τις οποίες θα αποτελούνται θα γνωστοποιηθούν στα σωματεία με την προκήρυξη που θα εκδώσουμε».