Τουρνουά «3 με 3» σε Θήβα και Σταυρούπολη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε το Τουρνουά «3 με 3» σε Θήβα και Σταυρούπολη. Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 1228 παιδιά (964 αγόρια και 164 κορίτσια).

Στη Θήβα παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών και στις πρωταθλήτριες ομάδες του τουρνουά ο Δήμαρχος Θήβας Σπύρος Νικολάου και ο πρόεδρος του ΔΟΘ Δημήτριος Κουντούπης.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ και μέλος Δ.Σ. ΕΟΚ Χάρης Μελετίου. Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν οι: Ηλίας Ανδρέου (Δημοτικό) και Κωνσταντίνος Μελισσάρης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητές αναδείχθηκαν οι: Βασίλης Παπαευθυμίου (Δημοτικό) και Χρήστος Ασπρομάτης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Συμμετείχαν 484 αγόρια και 136 κορίτσια.

Στη Σταυρούπολη παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο προϊστάμενος του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά Ματθαίος Καϊσίδης και η δημοτική σύμβουλος Σπυριδούλα Αδαμοπούλου. Νικητής στο διαγωνισμό Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε ο Φίλιππος Χαριτίδης ενώ στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητής αναδείχθηκε ο Θόδωρος Καρκανεβάτος. Συμμετείχαν 480 αγόρια και 128 κορίτσια.

Η CHAMPION, η MOLTEN και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.