Το… γλέντι ματαίωσε τα ματς!

Το πανηγύρι που έστησαν οι Τιτάνες Δράμας αμέσως μετά τη νίκη τους επί των Μουδανιών, με την οποία έπαιρναν το εισιτήριο για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων προκάλεσε τη ματαίωση των αναμετρήσεων της τελευταίας μέρα των προκριματικών του Α’ ομίλου! Οι σαμπάνιες που ανοίχθηκαν, είχαν σαν συνέπεια το παρκέ να κολλάει και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκαναν τα σωματεία που έπαιζαν την τελευταία μέρα (Αίολος Τρ., Διόσκουροι, Μουδανιά, Φίλιππος Β.) δεν στάθηκε δυνατό να λυθεί το πρόβλημα.

Έτσι τα παιχνίδια ματαιώθηκαν καθώς κανείς δεν επιθυμούσε να ρισκάρει τη σωματική ακεραιότητα των παικτών, ενώ όπως αναφέρεται στο site των Διόσκουρων «…είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν αυτά σε κάθε περίπτωση διότι οι ομάδες δαπάνησαν χρήματα, οι γονείς ξεσηκώθηκαν και ήρθαν από τις πόλεις τους και τελικά δεν μπορέσαμε να καμαρώσουμε τους αθλητές μας να αγωνίζονται.
Το Σωματείο μας θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Γκογκομήτρο για την ευγενική του χορηγία όπως και τον κ. Παπασπανό για το πρόγραμμα διατροφής που έβγαλε για την ομάδα μας.».