Το μήνυμα του Ανδριανού για το 3 on 3

andrianosΤην αισιοδοξία ότι τα τουρνουά 3 on 3 σε Ελευσίνα (21 & 22 Ιουνίου) και Ηράκλειο (28 & 29 Ιουνίου) θα έχουν μεγάλη επιτυχία εξέφρασε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός στο μήνυμα που έστειλε μέσω του επίσημου σάιτ του ΠΣΑΚ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Υφυπουργού Αθλητισμού:

«Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο φετινό τουρνουά 3×3 του ΠΣΑΚ και της ΕΟΚ, το οποίο διοργανώνεται με την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Αυτές οι δράσεις είναι πολύτιμες για την διάδοση του αθλητισμού στα παιδιά και τους νέους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Είτε λοιπόν γίνει η αφορμή για να αναδειχθούν νέα ταλέντα, είτε απλώς είναι μια καλή ευκαιρία άθλησης και ψυχαγωγίας, ο στόχος, η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, είμαι βέβαιος ότι θα επιτευχθεί αν κρίνουμε τόσο από τις προηγούμενες χρονιές, όσο και από την οργανωτική εμπειρία και ικανότητα των ανθρώπων του ΠΣΑΚ και της ΕΟΚ. Καλή επιτυχία λοιπόν και καλή συνέχεια».

Τα τουρνουά συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, το Δήμο Ελευσίνας και τον ΠΑΚΠΠΑ, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr.