Το Πάσχα δεν έφερε… Ανάσταση

Ο Κόροιβος έχει κάνει καταπληκτικό δεύτερο γύρο, μετράει 8 νίκες σε 11 αγώνες και από την 11η θέση έχει αναρριχηθεί στην 6η, ωστόσο η πορεία αυτή αποτελεί παράλληλα και το καλύτερο «πέπλο» για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Αμαλιάδας εδώ και κάποιους μήνες. Το πρόβλημα δεν είναι φυσικά πρωτοφανές, ωστόσο –σύμφωνα με πληροφορίες- θεωρείται πλέον αρκετά μεγάλο, ώστε να οδηγήσει μέχρι και σε νέες απώλειες παικτών μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι στα μέσα του πρωταθλήματος αποχώρησαν για οικονομικούς λόγους οι Μακρής, Σέιφερ, ένα πρόβλημα που επανέρχεται στην επιφάνεια τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος. Ο λόγος αυτή τη φορά είναι η μη υλοποίηση των υποσχέσεων που έλαβαν οι παίκτες για καταβολές ενός μέρους των δεδουλευμένων τους μέχρι το Πάσχα…

Ολα αυτά συμβαίνουν μάλιστα ενώ ο Κόροιβος ξεκίνησε (χθες) την προετοιμασία του για τον κρίσιμο αγώνα με τη Νίκη στον Βόλο χωρίς τον Βαγγέλη Γκέρο, που προέρχεται και από τον τραυματισμό στους προσαγωγούς.