chatzikiriakidisΤην πιο εύκολη φετινή νίκη τους σημείωσαν οι Μαχητές Δόξας Πεύκων στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Ηρακλή Κοζάνης. Ο λόγος που το απόγευμα κύλησε τόσο εύκολα για τους γηπεδούχους ήταν απλός κατά τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη. «Αντιδράσαμε όπως έπρεπε μέσα από την ομαδική προσπάθεια και κυρίως αμυντικά, μιας και κρατήσαμε μια ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό πολύ χαμηλά στο σκορ» δήλωσε ο προπονητής των Μαχητών Δόξας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Για του λόγου το αληθές, η ομάδα των Πεύκων κράτησε τον Ηρακλή Κοζάνης 28 πόντους κάτω από το μέσο όρο του στη σεζόν (72,5), σημειώνοντας ταυτόχρονα νέο φετινό ρεκόρ διαφοράς στον βόρειο όμιλο (το προηγούμενο ανήκε στο Πευκοχώρι, που είχε νικήσει 102-71 την Ελευθερούπολη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής). «Ηταν μια σημαντική νίκη για εμάς, μετά το άτυχο αποτέλεσμα με το Πευκοχώρι. Επιβάλλαμε το ρυθμό μας μέσα από την άμυνα, αλλά θέλω να σταθώ στην παρουσία των νεαρών παικτών, που αρχίζει να διαφαίνεται και η επίτευξη του αρχικού πλάνου, δηλαδή την συμμετοχή των νεαρών αθλητών μας. Ουσιαστικά η ομάδα του Κ20 έπαιξε όλο το 4ο 10λεπτο και διατήρησε τον ρυθμό του παιχνιδιού στο επίπεδο που θέλουμε» τόνισε ο Χατζηκυριακίδης, συμπληρώνοντας ακόμα:

«Αυτό που μένει είναι να βελτιώσουμε την παρουσία και στα εκτός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από το επόμενο στη Λιβαδειά, όπου πάμε χωρίς άγχος, με σκοπό να παίξουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».