Το τραμ δίνει το σύνθημα…

tramΣε πυρετώδεις ρυθμούς δουλεύουν στο Μιλάνο, ώστε όλα να είναι έτοιμα το προσεχές τριήμερο του Final4 (16-18/5). Ήδη έχουν ξεκινήσει τις εργασίες στη φημισμένη πιάτσα του Ντουόμο για διάφορες εκδηλώσεις που θα συνοδέψουν τη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Τέσσερα γήπεδα μπάσκετ στήνονται μπροστά από τον καθεδρικό ναό, ώστε εκτός από το Forum (το γήπεδο όπου και θα διεξαχθούν τα παιχνίδια) να παιχτεί… μπάλα και στην καρδιά της πόλης. Έτσι την Κυριακή 18/5, από τις 10 το πρωί έως αργά το βράδυ οι Ιταλοί υπόσχονται ένα σωρό μπασκετικές  δραστηριότητες. Οι διοργανωτές έχουν σχεδιάσει ένα γεμάτο πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει,  ματς  «3 on 3», αγώνες knock out, διαγωνισμό βολών και τριπόντων, παιχνίδι με εκλεκτούς καλεσμένους, cheerleader, μουσική από διάσημους Dj και ένα σωρό άλλα μπασκετικά happening.
Πάντως αυτό που έχει κλέψει τα βλέμματα όλων μέχρι στιγμής, είναι το τραμ γεμάτο μπάλες Spalding, το οποίο περιφέρεται στους δρόμους, γύρω από το κέντρο προμηνύοντας το μεγάλο αθλητικό γεγονός.
Κι αν δεν ήταν κι η βροχή, τότε σίγουρα το μήνυμα που θέλουν να στείλουν οι διοργανωτές θα ‘χε περάσει ακόμη και σ’ εκείνους που μπορεί να μην το έχουν πάρει… μυρουδιά!
piazza_1 piazza_2
preperazioni_a afisa_1