Το τριπλό «μέτωπο» του Ιωνικού

Προπονήσεις, φιλικά και μεταγραφικές κινήσεις περιλαμβάνει το… μενού του Ιωνικού Νικαίας! Βέβαια οι νικαιώτες φροντίζουν τις κινήσεις στους στο μεταγραφικό παζάρι να τις κρατούν «κρυφές» – διότι δεν θέλουν να «χαλάσουν» οι διαπραγματεύσεις τους με τους υποψήφιους στόχους – αλλά θεωρείται δεδομένο ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα προβούν και στα… αποκαλυπτήρια απ’ αυτό το «μέτωπο».

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Καραγιάννης περιμένει η διοίκηση να πράξει το… καθήκον της, όσον αφορά την ενίσχυση, την ώρα που ο ίδιος κι οι παίκτες φροντίζουν να «γράφουν» χιλιόμετρα στο γήπεδο. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες μάλιστα το πρόγραμμα περιλάμβανε και διπλές προπονήσεις (με τρέξιμο και βάρη στο γήπεδο του ποδοσφαιρικού Ιωνικού, αλλά και ασκήσεις τακτικής στο παρκέ), ενώ τώρα έφτασε η ώρα να δει ο τεχνικός του συλλόγου σε ποιο βαθμό έχουν αφομοιώσει οι παίκτες του, τα όσα δουλεύουν στην προπόνηση.

Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη 5/9 κόντρα στο Πέραμα, με τις δύο ομάδες ν’ αγωνίζονται στο κλειστό του Περάματος, ενώ το δεύτερο φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (7/9, στις 15.00 στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου) με αντίπαλο τον Κρόνο.