Το όνειρο είναι καλύτερο όταν το ζεις….!

Το ήθελαν πολύ και η αναμονή των τελευταίων ετών τους έκανε να απολαύσουν ακόμη περισσότερο το όνειρο… Σε μια ατμόσφαιρα άκρως μπασκετική και εορταστική οι παίκτες της Χαλκηδόνας έδωσαν το Σαββάτο το βράδυ φιλικό σε ένα γεμάτο ΔΑΚ από τους φίλους της ομάδας με αντίπαλο τους παλαιμάχους του συλλόγου το οποίο και διήρκεσε δύο δεκάλεπτα… Αυτή τη φορά άλλωστε τον πρώτο λόγο είχε η γιορτή.

Μ’ αυτόν τον τρόπο επισφράγισαν και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον δεύτερο όμιλο, την οποία και πανηγύρισαν για άλλη μια φορά. Με το τέλος του αγώνα άρχισε η φιέστα. Οι παίκτες της Χαλκηδόνας εμφανίστηκαν στο γήπεδο με μπλουζάκια με αρκετό χιούμορ. Από τη μια πλευρά έλεγαν «Πρωταθλήτρια Γ΄ Εθνικής, τυχαίο; Δεν νομίζω» ενώ η άλλη τους πλευρά ήταν αφιερωμένη σε όλους τους παίκτες και όχι μόνο σαν αναμνηστικό για τη μεγάλη τους επιτυχία.

Όμως αυτή ήταν μόνο η αρχή… Ακολούθησαν βραβεύσεις όλων των καλαθοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ, με μετάλλια για τη προσφορά τους την απονομή των οποίων έκανε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας Παναγιώτης Δαϊκούλης. Βραβεύτηκαν επίσης άνθρωποι σημαντικοί στη πορεία αυτή που έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν για να φτάσουν μαζί στη κορυφή, όπως για παράδειγμα ο φυσιοθεραπευτής Στέλιος Χαζάπης και το μέλος του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης Χρήστος Πολυχρονιάδης ο οποίος ήταν και εκ των διαιτητών της
αναμέτρησης. Για τη πολύτιμη στήριξη του σε δύσκολους μάλιστα καιρούς βραβεύτηκε ο χορηγός της Χαλκηδόνας Κυριάκος Νικολαϊδης. Ακολούθησαν διάφορα χάπενιγκ τα οποία απόλαυσαν φίλαθλοι, παίκτες, προπονητές και διοίκηση.

«Αυτό ήταν το κάτι παραπάνω»

Σε δηλώσεις του για τη μεγάλη αυτή επιτυχία ο μάνατζερ της Χαλκηδόνας Κορνήλιος Τσαλώνης δήλωσε: «Το περιμέναμε πέντε χρόνια και αξίζουμε να το πανηγυρίσουμε μετά τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε. Πιστεύω πως μπορούμε να παραμείνουμε στη Β΄ Εθνική και θα το παλέψουμε. Ο πατέρας μου πήρε την ομάδα από το Γ΄ τοπικό και ο μεγάλος μας στόχος ήταν η Γ΄ Εθνική. Όταν όμως τα καταφέραμε σκεφτήκαμε ότι σαν οικογένεια μπορούσαμε να στηρίξουμε την ομάδα μόνοι μας και να κάνουμε κάτι παραπάνω. Θα ήθελα πάντως πέρα από το ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές και προπονητές μας να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον Κώστα Τσιράγγελο τον άνθρωπο που ήταν πάντα εκεί όταν τον χρειαζόμασταν, ενίοτε γιατρός, φίλος, γενικός αρχηγός, όλα…»

Μαζί με Γεροφώτη

Η πρώτη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τη διοίκηση της Χαλκηδόνας είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Γεροφώτη μετά από μιαάκρως πετυχημένη χρονιά. Η συνύπαρξη τους είχε το ιδανικό αποτέλεσμα και δεν συντρέχει κανένας λόγος να αναζητήσουν αλλού τη κατάλληλη παρουσία στον πάγκο τους για τη παρθενική τους πορεία στη Β΄ Εθνική.