“Εγένετο” το… MENT Basketball Camp!

“Αυτό το καλοκαίρι γίνομαι καλύτερος!”

Αυτό είναι το motto του 1ου καλοκαιρινού καμπ που διοργανώνει από τις 25 μέχρι τις 29 Ιουνίου η ΜΕΝΤ στο κλειστό της Τούμπας, στο οποίο το Infobasket είναι χορηγός επικοινωνίας. «Μια καινούρια αρχή γίνεται φέτος από την ιστορική Μ.Ε.Ν.Τ. Κατανοώντας το κενό που δημιουργούσε η έλλειψη ενός camp στην ομαλή μεταβατική περίοδο των προπονήσεων των αθλητών, διοργανώνουν ένα από τα πλέον πρωτοποριακά basketball camp στην πόλη της Θεσσαλονίκης» αναφέρει η διαφημιστική μπροσούρα της ΜΕΝΤ.

Οι λεπτομέρειες του καμπ…

Οι συντελεστές

Γιάννης Λίβανος

Ο Γιάννης Λίβανος είναι ένας από τους νεότερους και πιο επιτυχημένους προπονητές που εργάζονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Με θητεία σε ομάδες Β και Γ Εθνικής αντρών και Α1 και Α2 Εθνικής γυναικών, συνεχίζει να υπηρετεί με πάθος το άθλημα που λέγεται basketball. Πανσερραικός, Ίκαροι Σερρών, Απόλλων Καλαμαριάς, Α.Ο.Ν.Τρίγλιας, Αίας Ευόσμου, Αναγέννηση Φλόγας και φυσικά Μ.Ε.Ν.Τ. είναι οι ομάδες στις οποίες εργάστηκε.

Κώστας Μαυράκης

Ο Κώστας Μαυράκης αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1992 με ειδικότητα το μπάσκετ. Εχει εργαστεί στου συλλόγους ΑΜΣ Πανόραμα, Στρατώνι, Σίθωνες, Μακεδονικό, ΑΓΟ Ρεθύμνου, Αναγέννηση Φλόγα. Τα δύο τελευταία χρόνια αποτελεί τον γυμναστή της ανδρικής ομάδας της ΜΕΝΤ. Επίσης έχει υπό την επίβλεψη του παίκτες και παίκτριες όλων των Εθνικών κατηγοριών, εκ των οποίων κάποιοι εξ’ αυτών είναι μέλη εθνικών ομάδων.

Σε ποιους απευθύνεται το MBC

ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ: Σε νέα παιδιά που τώρα αρχίζουν να μαθαίνουν το basketball. Το MBC θα τους φέρει κοντά με το άθλημα που αγαπάνε και θα τους μάθει σωστά τα πρώτα βασικά του αθλήματος.

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ: Σε παίχτες που είναι ήδη σε κάποιο σωματείο και έχουν αρκετή εμπειρία και γνώση των βασικών, και που θέλουν όχι μόνο να βελτιωθούν σε αυτά αλλά και να προπονηθούν σε ειδικές τεχνικές και επιδεξιότητες ώστε να είναι έτοιμοι για μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΥΣ: Οι έτοιμοι παίχτες που ήδη έχουν βασικό ρόλο στην ομάδα τους, έχουν τον πιο σοβαρό λόγο να συμμετέχουν στο MBC γιατί εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι βελτιώνοντας τη γνώση τους στα βασικά, προπονούμενοι στις αδυναμίες τους, μετέχοντας σε ομαδικές προπονήσεις, αγώνες και διαγωνιστικά παιχνίδια.

Ποιοι μπορούν να πάρουν μέρος στο MBC

Κάθε παίχτης και παίχτρια ηλικίας 8-19 ετών που θέλει να μάθει τα βασικά του basketball μπορει να πάρει μέρος στο MBC.

Οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή είναι η προσπάθεια για βελτίωση, η όρεξη για ομαδική δουλειά και η πειθαρχία στους κανόνες του MBC.

Κάθε αθλητής και αθλήτρια που θα συμμετέχει στο MBC πρέπει να προσκομίσει την ημέρα έναρξης το απόκομμα της δήλωσης συμμετοχής μαζί με ιατρική βεβαίωση.

Κάθε αθλητής και αθλήτρια πρέπει να έχει μαζί του αθλητικά παπούτσια, σορτσάκι, φανελάκι, πετσέτα καθώς επίσης και ότι άλλο νομίζει πως θα του κάνει πιο ευχάριστη τη συμμετοχή του στο MBC.

Συνιστάται οι αθλητές και αθλήτριες να τηρούν σωστό πρόγραμμα διατροφής ιδιαιτέρως του πρωινού γεύματος και ξεκούρασης κατα τη διάρκεια που θα συμμετέχουν στο MBC.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

8:30 – 9:00 Άφιξη-Συγκέντρωση
9:00 – 9:45 Ατομική προπόνηση
9:45 – 10:00 Time Out
10:00 – 10:45 Ατομική προπόνηση
10:45 – 11:00 Time Out
11:00 – 12:30 Ομαδική προπόνηση
12:30 – 16:30 Ξεκούραση / Φαγητό
16:30 – 17:30 Διαγωνισμοί
17:30 – 18:30 Eπίδειξη / Ομιλία
18:30 – 19:30 3 on 3
19:30 – 20:30 Τουρνουά

Παροχές – Αναμνηστικά

Καθημερινά, κατά την διάρκεια του MBC θα παρέχονται σε όλους τους συμμετέχοντες 1 σάντουιτς και 1 χυμός.

Σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του MBC θα δοθούν 1 t-shirt, 1 shorts και 1 καπέλο.

Επίσης την τελευταία ημέρα του camp θα διοργανωθεί αγώνας ALL-STAR και με τη λήξη θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και βραβεία στους νικητές των διαγωνισμών.

Το κόστος συμμετοχής στο MBC ανέρχεται σε 90 ευρώ. Κατά την εγγραφή καταβάλεται ως προκαταβολή το ποσό των 20 ευρώ.

Η δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε να γίνει στους υπεύθυνους προπονητές, στους προπονητές των ακαδημιών και στη γραμματεία της ομάδας στο γήπεδο της ΜΕΝΤ, Κανάρη 77, Τούμπα και ώρες 10:00 – 14:00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή εγκαίρως και το αργότερο μέχρι την ημέρα έναρξης 25/06.

Η καταβολή του υπόλοιπου ποσού θα γίνει έως και πριν την έναρξη του MBC το πρωί της Δευτέρας 25/06.

Πληροφορίες – Εγγραφές

2310 903 500 ώρες 10:00 – 15:00 (Δευ – Παρ)

694 777 65 25 ώρες 10:00 – 20:00 (Δευ – Κυρ)