Το 3 on 3… πάει Ελευσίνα

Ο Δήμος της Ελευσίνας θα πάρει τη σκυτάλη από το Δήμο Ηρακλείου Κρήτης και το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου (29-30/6), θα φιλοξενήσει το τουρνουά 3ON3, στην οδό Κανελλοπούλου (πάρκο παραλίας).

Η λέξη Ελευσίνα, είναι ομιλούν όνομα και προέρχεται από το ρήμα ελεύθω που σημαίνει ‘’έρχομαι’’. Με το σύνθημα λοιπόν ‘’ΕΛΑΤΕ’’, ο Δήμος της Ελευσίνας, προσκαλεί όλους τους φίλους του μπάσκετ, να δώσουν το παρών στο τουρνουά και να δουν από κοντά, μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ.

‘’Ουσιαστικά η πολιτική που θέλει να ασκήσει η Δημοτική αρχή, πέρα από την καθιέρωση του μπάσκετ στην Ελευσίνα, είναι και η τουριστική προβολή. Είναι μία εκδήλωση με πανελλήνια εμβέλεια και στόχος μας είναι να αναπτύξουμε το κομμάτι του αθλητισμού στην πόλη. Για μία ακόμη χρονιά, η πόλη μας θα φιλοξενήσει τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, θα μοιράσουμε δώρα για τους συμμετέχοντες, ενώ θα υπάρχουν και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα για την πόλη μας, είναι ότι συναντάμε μικρά παιδιά, τα οποία δείχνουν ανυπόμονα να πάρουν μέρος στο τουρνουά και μας ρωτούν συνεχώς αν θα γίνει και εφέτος αυτή η μεγάλη γιορτή στην πόλη μας.Εμείς απαντάμε ‘’ΝΑΙ’’ και ευχόμαστε για μία ακόμη χρονιά, να στεφθεί με επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός άλλωστε, ότι τα προηγούμενα χρόνια, οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 800. Είναι υποχρέωσή μας να γίνει θεσμός αυτό το τουρνουά’’, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΚΠΠΑ, κύριος Θανάσης Κριεκούκης.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στα τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr