Μία σημαντική προσθήκη στην περιφέρεια ανακοίνωσε το Στρατώνι, το οποίο απέκτησε τον Θωμά Τσαλκιτζή. Ο 21χρονος γκαρντ/φόργουορντ που έχει παίξει στο παρελθόν στον Ηρακλή, βρισκόταν πέρυσι στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο πανεπιστήμιο Σέντραλ Μίσιγκαν. Παράλληλα, η ομάδα της Χαλκιδικής ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου σούτινγκ γκαρντ Μιχάλη Δελίδη με υποσχετική από τον ΓΣ Κερατέας (τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στο Λαύριο), καθώς και του Χρήστο Παναιρλή, επίσης 19 ετών, από το Παλαιοχωρίο.

Στον αντίποδα, οι στρατιωτικές υποχρεώσεις του Θεόφιλου Γκοτζαγιάννη υποχρέωσαν το Στρατώνι να τον στείλει με υποσχετική στον Απόλλωνα Αρναίας, αφού αδυνατούσε να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας. Υστερα από αυτές τις κινήσεις, η μόνη εκκρεμότητα για την ομάδα του Δημήτρη Μύθου είναι η ανανέωση του Στέλιου Νουκάρη, που προσπαθεί να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά την εγχείρηση που έκανε στο ένα πόδι.

Ο έμπειρος φόργουορντ αναμένεται να είναι και ο μόνος απών από το πρώτο (αυριανό) φιλικό του Στρατωνίου με την Ευκαρπία. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν άλλα δύο φιλικά με τους Ικάρους Σερρών και το Πευκοχώρι.