Τσακίρης: «Ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Ο Διαγόρας άφησε πίσω του μία δύσκολη τετράδα αγώνων με απολογισμό τρεις ήττες και αρχής γενομένης από την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ηρακλή, φιλοδοξεί να κάνει την απαρχή για τη βαθμολογική ανάκαμψη.

«Για μας έκλεισε ένας κύκλος δύσκολων αγώνων. Παίξαμε με όλους τους πρωτοπόρους, με τον Αίολο Τρικάλων, το Ηράκλειο, την Αγία Παρασκευή και τον Φιλαθλητικό. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η συνέχεια θα είναι εύκολη. Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος» είπε ο Γιάννης Τσακίρης σε δηλώσεις που έκανε στο 12soccer.gr, προσθέτοντας για τον αγώνα με τον Ηρακλή: «Την Κυριακή θα υποδεχθούμε τον Ηρακλή και θέλουμε τη νίκη για να ανέβει η ψυχολογίας μας, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες».

Συζητήσεις Τσακίρη για την Εθνική Παίδων

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Τσακίρης συζητάει τον τελευταίο καιρό το ενδεχόμενο να προστεθεί στο προπονητικό τιμ του Γιάννη Γιαννόπουλου στην Εθνική Παίδων. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν επέστρεψε στη Ρόδο μαζί με την υπόλοιπη αποστολή τα ξημερώματα της Δευτέρας, αλλά παρέμεινε στην Αθήνα για να συζητήσει με τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Πηγή: 12soccer.gr