Τσαλδάρης: «Υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα»

Tsaldaris_SassariΟ Δημήτρης Τσαλδάρης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην παρθενική νίκη της Νέας Κηφισιάς στην Α1 και μίλησε για το σπουδαίο διπλό στα Τρίκαλα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, όπως και για τους στόχους της νεοφώτιστης ομάδας των βορείων προαστίων.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Δημήτρη, όταν πέτυχες το καθοριστικό τρίποντο και έσφιξες τις γροθιές σου, αισθάνθηκες ότι το παιχνίδι τελείωσε στα Τρίκαλα;

Το παιχνίδι δεν τελειώνει, εάν δεν ακουστεί η κόρνα της λήξης. Απλά, όταν πέτυχα το τρίποντο, θεώρησα, ότι πολύ δύσκολα θα χάναμε. Ο χρόνος ήταν ελάχιστος που έμενε και μόνο αν κάναμε ‘’εγκλήματα’’ θα χάναμε.

Που θεωρείς ότι κρίθηκε το παιχνίδι στα Τρίκαλα;

Το παιχνίδι θεωρώ ότι κρίθηκε στο τέλος. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Η ομάδα των Τρικάλων, προφανώς λόγω ενθουσιασμού, έκανε κάποια λάθη, τα οποία εκμεταλλευτήκαμε. Μας έδωσαν τη δυνατότητα να είμαστε κοντά στο σκορ και όταν βρήκαμε την ευκαιρία, ξεφύγαμε και πήραμε τη νίκη. Πάντως, ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Αυτή ήταν η πρώτη παρουσία της ομάδας σου στην Α1 και έδειξε καλά στοιχεία. Οι δυνατότητές της, είναι ακόμη μεγαλύτερες;

Ακόμη είμαστε σε πρώιμο στάδιο και έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από ότι το Σάββατο. Είμαι αισιόδοξος και έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση για την ομάδα.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ. Πιστεύεις ότι έχετε τον τίτλο του φαβορί;

Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί. Δεν το κοιτάμε αυτό, ούτε το όνομα του αντιπάλου. Πραγματικά βλέπουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε και να βάλουμε τις βάσεις, για να πετύχουμε τους στόχους μας.