Σμυρνιώτης: «Η πιο άδικη απόφαση στα χρονικά»

Η απόφαση για τον Σλόμπονταν Τόσιτς έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον Αρκαδικό. Ο Γιάννης Σμυρνιώτης αναφέρθηκε σε αυτήν την απόφαση χαρακτηρίζοντας την άδικη, ενώ μίλησε και για τη διοίκηση η οποία στηρίζει τον παίκτης και για το λόγο αυτό ο έμπειρος γκαρντ συνεχίζει να αποτελεί μέρος της ομάδας.

«Το μόνο αυτή τη στιγμή που μπορώ να πω σαν προπονητής για τον Τόσιτς είναι ότι αυτή είναι η πιο άδικη απόφαση που έχω δει ποτέ στα χρονικά. Μένω μόνο σ’ αυτό γιατί πραγματικά επειδή είναι πάρα πολύ λεπτό το ζήτημα και ένας «ακόμα» ή ένα «και» δικό μου μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα ή να παρεξηγηθεί. Είναι πράγματα που διαχειρίζεται αποκλειστικά η διοίκηση και ο Πρόεδρος της ομάδας και γι’ αυτό δεν θέλω να επεκταθώ καθόλου και μόνο στο ότι πραγματικά είναι άδικο. Η ομάδα ωστόσο σήμερα έπαιξε και για τον «Τόσκε». Το είδαμε όλοι και πιστεύω ότι ήταν ένα σημαντικό στοιχείο».

Στη συνέχεια ο τεχνικός των Αρκάδων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Τόσιτς παραμένει κανονικά αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, συμμετέχοντας σε όλες τις προπονήσεις, δίνοντας το παρόν σε όλα τα ματς με την εμφάνισή του και πραγματοποιώντας κανονικά ζέσταμα πριν απ’ όλα τα ματς, ο Γιάννης Σμυρνιώτης σχολίασε: «Αυτό είναι ένα από τα σημαντικά στοιχεία της ομάδας που νομίζω ότι την έχουν φτάσει μέχρι εδώ. Το λέω αυτό πολύ απλά γιατί το λόγο ότι ίσως άλλη διοίκηση στην παρούσα χρονική στιγμή θα είχε αποφασίσει κάτι διαφορετικό για τον Τόσιτς. Από την στιγμή που δεν μπορούσε να βοηθήσει ίσως θα μπορούσε να τον είχε αφήσει και παρ’ όλα αυτά βλέπουμε ότι η διοίκηση σε τόσο δύσκολους καιρούς, κάνει τεράστια προσπάθεια, έχει τον Τόσιτς εδώ. Είναι κανονικά στην προπόνηση σαν να είναι ενεργό μέλος της ομάδας και αυτό δείχνει ότι όλη η ομάδα είναι μία οικογένεια. Διοίκηση, παίκτες, προπονητής. Προστατεύουν τους πάντες, κάνουν το καλύτερό τους και νομίζω ότι αυτό είναι δείγμα υγιούς, για να μην πω μεγάλης ομάδας».

Πηγή: contraepithesi.gr