Τότσιος: «Η άμυνα το κλειδί…»

totsios-kavalaΗ άμυνα θα είναι το κλειδί για τη συνέχεια για το επόμενο ματς με τον Φιλαθλητικό. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τότσιος ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Καβάλας. Ο έμπειρος γκαρντ υποστήριξε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Α1 και πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, για ένα από αυτά…

Πως έφτασε η ομάδα σε αυτό το εκπληκτικό +22 κόντρα στην Αμαλιάδα;
«Είχαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα πριν από το παιχνίδι, όμως καταφέραμε τη μέρα του αγώνα να εμφανιστούμε εξαιρετικοί. Το +22 δε σημαίνει τίποτα θα ήθελα πάντως να πω και τα μυαλά μας δεν πρέπει να πάρουν αέρα. Ένα παιχνίδι ήταν, τέλειωσε, πάμε παρακάτω. Απλά διαχειριστήκαμε 100% σωστά όλο το παιχνίδι και το σχήμα των κοντών και βρήκαμε λύσεις, όταν «φορτώθηκαν» με φάουλ νωρίς οι ψηλοί μας. Μη μας ξεγελάει όμως η εύκολη νίκη».

-Το παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό έχει διαφορετικό χαρακτήρα, τι θα αλλάξετε σε αυτό, για να φτάσετε στην 9η συνεχόμενη νίκη;
«Έτσι και αλλιώς κάθε εντός και κάθε εκτός έδρας παιχνίδι έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Όμως και στις δύο περιπτώσεις το κλειδί είναι το ίδιο. Η καλή άμυνα. Κάτι που άλλωστε μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα. Εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε και στο παιχνίδι με το Φιλαθλητικό».

-Την Α2 τη γνωρίζεις πολύ καλά. Η φετινή σεζόν σε σχέση με τις προηγούμενες είναι καλύτερη, ή χειρότερη;
«Κοιτάξτε, κάθε χρόνο είναι ανταγωνιστική κατηγορία. Πάντα υπάρχουν κάποιες ομάδες που ξεχωρίζουν και οι θέσεις από την 1η έως την 6η είναι πάντα ανταγωνιστικές».

-Θεωρείς πως κάποιο από τα δύο εισιτήρια ήδη έχουν κριθεί;…
«Η ΑΕΚ νομίζω έχει δείξει μέχρι σήμερα μία σοβαρότητα και μία σταθερότητα, όμως σίγουρα κάποια στιγμή στο μαραθώνιο των 26 αγωνιστικών, κάπου λογικά θα κάνει και αυτή μία αγωνιστική κοιλιά. Αλλά σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί για μία από τις δύο θέσεις. Από την άλλη το Ψυχικό έχει κερδίσει παιχνίδια στον πόντο και πιστεύω πως έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο, όπως άλλωστε και η Αμαλιάδα και μη μας ξεγελάει το +22 της ήττας στην Καβάλα. Μετά ήμαστε εμείς και δε νομίζω πως μετά από αυτές τις τέσσερις ομάδες μπορεί κάποια μέχρι τέλους να διεκδικήσει τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Α1».