Τότσιος: “Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας”

Με έξι συνεχή νικηφόρα αποτελέσματα και τα πείσμα να κατακλύζει το έμψυχο δυναμικό των  Ικάρων η ομάδα των Σερρών δεν θα αφήσει εύκολα να αλωθεί το φρούριο της στον προσεχές αγώνα με το Παγκρατι, αφού μόνος  στόχος τους είναι να βάλουν  ακόμα ένα λιθαράκι  στο όνειρο  της ανόδου, για τα σαλόνια της  Α1 κατηγορίας.

Για αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι μίλησε ο Κώστας Τότσιος στην επίσημη ιστοσελίδα των “κυανοκίτρινων”  αναφέροντας το πόσο πολύτιμο είναι για αυτούς ο έβδομος θρίαμβος και πόσο χρειάζονται  και αυτήν τη φορά τον κόσμο δίπλα τους να τους στηρίξει στην προσπάθεια.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα άλλωστε. Το Παγκράτι είναι μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί για να τους αντιμετωπίσουμε. Στόχος μας είναι να δούμε και αυτό το παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και να πάρουμε στο τέλος τη νίκη. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας , η στήριξη του είναι πολύ σημαντική για εμάς και το Σάββατο το κλειστό της Κοιλάδας πρέπει να γεμίσει”.

Και μπορεί η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να έχει μπει για τα καλά στο κλήμα της επόμενης αναμέτρησης όμως οι ο σύλλογος των Σερρών κλονίστηκαν προς στιγμής από τον  τραυματισμό του πολύ εμπείρου Ζήση Παπούδα, ο οποίος τραυματίστηκε στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας. Οι  εξετάσεις στις οποίες υποβληθεί έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού με αποτέλεσμα ο νάρθηκας και οι πατερίτσες να μαρτυρούν την κατάσταση του, η οποία υπολογίζεται να τον κρατήσει εκτός παρκέ περίπου 2 μήνες.