Φίλιππος Βέροιας: Ανακοίνωσε τον Μελαδιανό

Στη 2η μεταγραφική του κίνηση προχώρησε σήμερα (8/9) ο Φίλιππος Βέροιας, που ανακοίνωσε την προσθήκη του Γιάννη Μελαδιανού.

Ο 20χρονος γκαρντ/φόργουορντ (2003, 1.95) φόρεσε την προηγούμενη χρονιά τη φανέλα της Ευκαρπίας στη Β’ Εθνική, όπου είχε απολογισμό 111 πόντους σε 8 αγώνες (13,9 μ.ό.).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε μια ακόμη προσθήκη προχώρησε η ομάδα μας, καθώς ενέταξε στο ρόστερ της τον Γιάννη Μελαδιανό. Ο 20χρονος SG/SF έχει ύψος 1.95, κατάγεται από την Ξάνθη και έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στα κλιμάκια της Εθνικής Παίδων.

Ο Γιάννης ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία πέντε ετών στην Ασπίδα Ξάνθης, πριν μεταπηδήσει στην ομάδα του Αρίωνα Ξάνθης, με την οποία κατέκτησε την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων τη σεζόν 2016-17.

Σε επίπεδο τμημάτων υποδομής, αγωνίστηκε, επίσης, στην ομάδα του Πανσερραϊκού και σε αυτή της ΧΑΝΘ, με το εφηβικό τμήμα της οποίας κατέκτησε τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ τη σεζόν 2018-19.

Σε επίπεδο Ανδρών, ο Γιάννης έχει αγωνιστεί σε:

Αρίων Ξάνθης (Γ´)
ΧΑΝΘ (Β´ )
Ευκαρπία (Β´)

Την πρώτη του χρόνια στην Ευκαρπία κατέκτησε με την ομάδα U21 το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο ΕΚΑΣΘ, ενώ την περασμένη σεζόν είχε μέσο όρο 15 πόντους ανά αγώνα στο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής Ανδρών.

Γιάννη, καλωσήρθες στην ομάδα μας! Σου ευχόμαστε υγεία και είμαστε σίγουροι ότι με το πάθος, την όρεξη και την αθλητικότητά σου θα βοηθήσεις την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, καταφέρνοντας ταυτόχρονα να κατακτήσεις και τους δικούς σου!».