Φθάνει τις 600 συμμετοχές το τουρνουά 3 on 3 του Ηρακλείου

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του τουρνουά 3ON3 στο Ηράκλειο Κρήτης έχει ξεκινήσει και δύο ημέρες πριν τους αγώνες, οι αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή, φθάνουν τους 600.

Ουσιαστικά το πρώτο τζάμπολ έγινε σήμερα με τη Συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο της πόλης. «Το μπάσκετ είναι για όλες τις ηλικίες και εφέτος, το μεταφέραμε από τους δρόμους του Ηρακλείου σε ένα πιο οργανωμένο χώρο, στο Παγκρήτιο Στάδιο. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, συλλογικής διαδικασίας, τέχνη, έξυπνο και έχει χαρίσει πολλές διακρίσεις στη χώρα μας χάρη στους σπουδαίους αθλητές που έχουν καταξιώσει το άθλημα. Οφείλω και εγώ να τους ευχαριστήσω.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Βαρδαβά γι’ αυτή τη διοργάνωση. Με αυτούς τους φορείς, θα περάσουμε το μήνυμα της ομαδικότητας. Το μπάσκετ έχει και μία ιδιαίτερη τεχνική, την τάπα. Αμυντική και επιθετική τάπα στη βία είναι το σύνθημά μας και πρέπει να περάσουμε αυτό το μήνυμα προς όλους τους πολίτες γενικά για τη βία, πρέπει να ρίξουμε μία πολύ δυνατή τάπα. Καλώ τους πολίτες αυτό το Σαββατοκύριακο να είναι στο Παγκρήτιο στάδιο. Θα δουν σπουδαίους αθλητές. Θα τους χαρούν και θα παίξουν μπάσκετ μαζί τους. Έχουμε πολλές συμμετοχές μέχρι τώρα. Έχει γίνει θεσμός και δεσμευόμαστε, δεσμευτούμε θα το υποστηρίξουμε όσο είμαστε δημοτική αρχή» δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης Ιωάννης Κουράκης.