Εντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Πιερικού Αρχέλου και στο πλαίσιο αυτό η ομάδα της Κατερίνης θα δώσει το Σάββατο (9/10, 17:00) φιλικό παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου.

Εν το μεταξύ ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης μίλησε για τη φετινή προετοιμασία της ομάδας, τους στόχους αλλά και για την έλευση των ξένων:

«Κάναμε πολύ δουλειά μέχρι τώρα και έπεται συνέχεια. Είναι μια καινούργια ομάδα που στήνεται σε άλλα δεδομένα οργανωτικά και προπονητικά αλλά τα συστατικά παραμένουν τα ίδια. Αφοσίωση στη δουλειά, τεχνογνωσία και κτίσιμο νοοτροπίας», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του συλλόγου και συνέχισε:

«Κάναμε προετοιμασία φέτος σε δύο στάδια αφού προηγήθηκε μια εισαγωγική εβδομάδα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Ακολουθεί το τουρνουά φιλικών αγώνων με Καβάλα, ΠΑΟΚ και Βάρνα Βουλγαρίας. Πρέπει να βελτιώσουμε τους αυτοματισμούς μας αλλά η λέξη βελτίωση πρέπει να συντροφεύει την προπόνησή μας μέχρι τον Ιούνιο του 2011».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας: «Στόχος μας είναι να κάνουμε αύριο ακόμη μια δυνατή προπόνηση και κτίζοντας να εμφανιστούμε όσο καλύτερα δυνατά και αθλητικά και ψυχολογικά στις 16 Οκτωβρίου στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας με την Νήαρ Ηστ. Όλα τα άλλα έρχονται και θέλουνε αφοσίωση και διαχείριση».

Τέλος, για τον ερχομό των ξένων ανέφερε: «Είτε παίζανε σε μεγαλύτερες κατηγορίες με τους δύο κοινοτικούς να παίζει ο ένας στην Α1 ανδρών Λετονίας και ο άλλος στην Ισλανδία. Ο Λετονός είναι μάλιστα και διεθνής παίκτης ενώ ο δεύτερος προέρχεται από ένα πολύ καλό Πανεπιστήμιο. Οι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα από τον Ελληνικό χώρο προέρχονται από ομάδες της Α2 ανδρών και την Β΄ Εθνική κατηγορία».