Φρουσκλιάς, Γιωτόπουλος και Τάσσος στη Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου συνεχίζει το “χτίσιμο” του ρόστερ της ερχόμενης σεζόν προχωρώντας σε τρεις σημαντικές μεταγραφές. Οι βολιώτες λοιπόν απέκτησαν τους Φώτη Τάσσο, Μιχάλη Φρουσκλιάς και Βασίλη Γιωτόπουλο, ενισχύοντας αισθητά την ομάδα. 

Αναλυτικά:

«Οι κινήσεις της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης , με την σύμφωνη γνώμη του Λάμπρου Πρέκα, που τελικά ανανέωσε και θα συνεχίσει στον πάγκο και την νέα σεζόν, είναι προσεχτικές και αποσκοπούν στην δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου ανεξάρτητα σε ποια κατηγόρια θα αγωνίζεται του χρόνου η ομάδα.
  
Έτσι, σήμερα ολοκληρώθηκε και επίσημα με την υπογραφή των συμβολαίων στα γραφεία της Νίκης , η απόκτηση των τριών Βολιωτών παικτών και συγκεκριμένα του σέντερ Φώτη Τάσσου από τον Α.Ο.Αγρινίου, του πάουερ φόργουορντ Μιχάλη Φρουσκλιά από τον Οίακα Ναυπλίου και του γκαρντ Βασίλη Γιωτόπουλου από τον ΓΑΣ Κομοτηνής .

Σε τηλεφωνική επικοινωνία μας με τον Πρόεδρο της Νίκης κ.  Χαράλαμπο Τουτουτζόγλου μας ενημέρωσε ότι αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις και για άλλες μεταγραφές, αλλά και ανανεώσεις,  την εβδομάδα που μας έρχεται».