«Φυγόπονοι και λιποτάκτες»

Η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη στη Χαλκίδα μετά την ήττα από το Πέραμα, ωστόσο κάποιοι στην ομάδα της Εύβοιας (…δεν έχουν απομείνει και πολλοί) δεν σκοπεύουν να τα παρατήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Ενας από αυτούς είναι και ο έφορος της Χαλκίδας, ο Γιώργος Πανταζόπουλος, ο οποίος απέστειλε την εξής ανακοίνωση, τονίζοντας ότι η ομάδα θα συνεχίσει μέχρι τέλους την προσπάθεια και χαρακτηρίζοντας «φυγόπονους και λιποτάκτες» όσους… πήδηξαν από το καράβι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αντίθετα με όσα λέγονται αλλά και με όσα διαρρέουν από καλοθελητές ντόπιους παράγοντες και δημοσιογραφικούς κύκλους, η ομάδα μας θα συνεχίσει κανονικά να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Τα περί διάλυσης αλλά και συμμετοχής της εφηβικής ομάδας από εδώ και πέρα είναι πέρα για πέρα ανυπόστατα. Αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι η ομάδα έχει χωριστεί σε τρία στρατόπεδα, ένα έχω να δηλώσω:

Ενα και μόνο στρατόπεδο έχει αυτή η ομάδα. Αυτό αποτελείται από τους λίγους ανθρώπους που καθημερινά παλεύουν. Ολοι οι υπόλοιποι είναι απλά φυγόπονοι και λιποτάκτες…

Η ομάδα θα παλέψει εντός γηπέδων για τη σωτηρία της με όλους τους διαθέσιμους παίκτες του αντρικού αλλά και τους πιο ταλαντούχους του εφηβικού και παίδες. Αν πέσουμε, θα πέσουμε με το κεφάλι ψηλά… Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».