Χάνει τη σεζόν ο Αντωνιάδης

Η νίκη του Κόροιβου στο Βόλο επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Γιάννη Αντωνιάδη. Ο 25χρονος φόργουορντ στην προσπάθεια διεκδίκησης της μπάλας γλίστρησε με αποτέλεσμα να χτυπήσει άσχημα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δείχνουν ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω και πλάγιου μηνίσκου. Τις επόμενες ημέρες ο Αντωνιάδης θα μπει στο χειρουργείο, χάνοντας όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Στην Αμαλιάδα είναι εξαγριωμένοι με τους διαιτητές αλλά όχι εξαιτίας των λανθασμένων σφυριγμάτων. Οι ιθύνοντες εξέφρασαν από την αρχή τη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση την οποία βρίσκεται το παρκέ, καθώς ήταν γεμάτο σκόνη, ζητώντας να σκουπιστεί.  Οι διαιτητές έκαναν τη…χάρη βάζοντας έναν μεγάλο ηλικιακά κύριο να ψευτοσκουπίσει, και κάπως έτσι δεν άργησε να γίνει το κακό με τον Γιάννη Αντωνιάδη να είναι το θύμα….

Οσον αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι προπονήσεις ξεκίνησαν σήμερα με χαλαρούς ρυθμούς, ενώ στο τέλος της εβδομάδας το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα φιλικό παιχνίδι.  Εν τω μεταξύ, λόγω εκδηλώσεων στο κλειστό της Αμαλιάδας, οι παίκτες του Βασίλη Νιπεργιάλη για λίγες μέρες αλλάζουν στέγη με τις προπονήσεις να διεξάγονται στο κλειστό της Ανδραβίδας.