Χαλάρωσαν πριν από την πρεμιέρα

filippos-deipnoΕτοιμος δείχνει ο Φίλιππος εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στο Παγκράτι. Το ευχάριστο για τον Δημήτρη Γκίμα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς και ο Δημήτρης Σαμαράς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δείχνει ετοιμοπόλεμος εν όψει του πρώτου αγώνα του πρωταθλήματος.

Εν τω μεταξύ, το… πρόγραμμα μετά τη χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε δείπνο στον Φίλιππο, με τους παίκτες να συγκεντρώνονται στο  Ξενοδοχείο «Λοζίτσι» στη Βέροια για να απολαύσουν το φαγητό.  Διοίκηση, παίκτες, προπονητικό τιμ αλλά και φίλοι που παρευρέθηκαν, χαλάρωσαν και αντάλλαξαν μπασκετικές απόψεις ενώ δήλωσαν έτοιμοι για τον αγώνα της πρεμιέρας.

«Οι συγκεντρώσεις αυτές και οι στιγμές χαλάρωσης είναι κινήσεις που «δένουν» ακόμη περισσότερο τους παίκτες με τους ανθρώπους της ομάδας. Εύχομαι σε όλους σας καλή πορεία με υγεία και ελπίζω ο κόσμος να αγκαλιάσει την μεγάλη αυτή προσπάθεια που γίνεται» ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου, κος Τραπεζανλίδης απευθυνόμενος σε παίκτες και προπονητές.

Ευχαριστήριο σε Ξενοδοχείο «Λοζίτσι»

Η διοίκηση του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια το προσωπικό και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Λοζίτσι κο Λαζαρίδη Ανδρέα για τη φιλοξενία και την προσφορά του δείπνου στους παίκτες και τη διοίκηση της ομάδας.