Χαμόγελα για εμφάνιση και… πρόγραμμα

Η 3η φετινή νίκη του Ηρακλείου στην Αθήνα, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής, έφερε ουσιαστικά τους Κρητικούς σε θέση ισχύος στην κούρσα για την 3η προνομιούχο θέση. Το Ηράκλειο «έπιασε» τη Νίκη Βόλου αλλά το κυριότερο είναι ότι έχει το πιο βατό πρόγραμμα απ’ όλες τις ομάδες τους επόμενους δύο μήνες.

Μέχρι τα μέσα Απριλίου, οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τον Δούκα (εντός), τη ΜΕΝΤ (εντός), την Αναγέννηση (εκτός), το Αιγάλεω (εντός), τη Νίκη Βόλου (εντός) και τον Κόροιβο (εκτός), έχοντας την επόμενη εβδομάδα και το ρεπό με τη Χαλκηδόνα. Δεν είναι βέβαια μόνο το πρόγραμμα που κάνει τον Βασίλη Ράλλη να αισιοδοξεί, αλλά και η απόδοση της ομάδας του τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

«Η ομάδα έκανε κοιλιά μετά τις γιορτές και αυτό ήταν κάτι που το περιμέναμε. Αυτή την περίοδο όμως έχουμε ρυθμό. Ξέρουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε και όλα είναι στο χέρι μας. Το θέμα είναι να κρατήσουμε την έδρα μας, να είμαστε σοβαροί» τονίζει ο Βασίλης Ράλλης, που πιθανότατα δεν θα υπολογίζει μέχρι το τέλος της χρονιάς τον Μάνο Χαλκιαδάκη. Ο 38χρονος σέντερ δεν έχει παίξει στα τελευταία 4 παιχνίδια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δύσκολα θα επιστρέψει.