Χατζηιωάννου: «Το ματς με τη Νίκη Βόλου είναι σημαντικό»

xatzhiwannou-xhromeritis-pierikosΜία τεράστια νίκη πέτυχε ο Πιερικός Αρχέλαος απέναντι στη Λιβαδειά φτάνοντας τις δέκα νίκες στο πρωτάθλημα. Ο Στέλιος Χατζηιωάννου μίλησε για τη νίκη της ομάδας του στην ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και πως πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους. 

«Η προηγούμενη ήττα έκανε την απόκτηση της νίκης σήμερα επιτακτική. Επιπλέον απέναντί μας είχαμε μια ομάδα με εμπειρία, ποιότητα και ένστικτο νικητή. Ξεπεράσαμε και τα δυο εμπόδια κάνοντας μια σπουδαία εμφάνιση. Ίσως να μην ήταν η καλύτερή μας φετινή αλλά σίγουρα ήταν μια μεγάλη εμφάνιση, αντάξια της δουλειάς που κάναμε μέσα στην εβδομάδα.

Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο, έχει δρόμο ακόμα και δεν πρέπει ούτε να απογοητευόμαστε μετά από κακές ήττες, ούτε να ενθουσιαζόμαστε μετά από μεγάλες νίκες. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Το επόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου είναι και αυτό ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς ένα θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει εκ νέου τις ισορροπίες».