Χατζηκυριακίδης: «Καλή εμπειρία για τα παιδιά»

Ο Πιερικός Αρχέλαος έχει δύσκολη αποστολή την ερχόμενη Κυριακή στο Ιβανώφειο, απέναντι στον Ηρακλή. Γίνεται μάλιστα ακόμα δυσκολότερη αν συνυπολογίσουμε τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στην ομάδα της Κατερίνης, όπως την απουσία του τραυματία Απόλλωνα Δεληγιώργη.

«Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ηρακλή, με βασικό απόντα τον Δεληγιώργη. Γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε με τον πρωτοπόρο Ηρακλή σε μια έδρα που παραδοσιακά είναι από τις πιο καυτές της χώρας και όχι μόνο της κατηγορίας. Θα είναι μια καλή εμπειρία για τα νέα παιδιά να παίξουν σε τέτοιες συνθήκες» δήλωσε στο pierikosbc.gr o Λευτέρης Χατζηκυριακίδης.

«Για μας βασικός στόχος είναι να ανταποκριθούμε στις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού και να βελτιώσουμε την εικόνα μας και κυρίως τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, τόσο όσον αφορά την απόδοση, όσο και στη διάρκεια στο παιχνίδι μας» συμπλήρωσε ο προπονητής των “μελανόλευκων”.

Το νέο Δ.Σ. του ΣΦΙΠ

Σο μεταξύ, ο Σύλλογος Φιλάθλων του Πιερικού ανακοίνωσε τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο έχει ως εξής:

Πρόεδρος και υπεύθυνος ηλεκτρονικού αρχείου: Στέλιος Καραγεώργης
Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος συνεντεύξεων: Γιάννης Τσαπουρνιώτης
Β’ Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Αθηνών: Κώστας Αλεξίου
Γ. Γραμματέας και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κατερίνης: Γιώργος Λάλας
Ταμίας και υπεύθυνος αρχείου εφημερίδων: Νίκος Ξενίδης
Υπεύθυνος φωτογραφικού αρχείου: Δημήτρης Ξενίδης
Υπεύθυνος επικοινωνίας με παλαιμάχους: Κώστας Σαρρής

Οι δύο επιπλέον θέσεις, βάσει καταστατικού καλύπτονται από τα αριστίνδην μέλη, τους Προέδρους Πιερικού ΣΦΚ και Πιερικού/Αρχελάου ΣΦΚ, κκ Πασχάλη Τσιτιρόκη και Απόστολο Πόδα.