Χατζηκυριακίδης: «Σημαντική νίκη, καλή εμφάνιση»

chatzikirikidisΗ δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Μαχητών Δόξας Πεύκων (επί του Πιερικού Αρχέλαου) τους έφερε ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της τρίτης θέσης του βορείου ομίλου, κάτι που αποτελέσει ένα μεγάλο άλμα μετά την περσινή 7η θέση. Για τη νίκη της περασμένης Κυριακής, καθώς και για το παιχνίδι με το Αργος Ορεστικό που έπεται, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης

«Ήταν μία ακόμα σημαντική νίκη για εμάς που συνοδεύτηκε και από μία καλή εμφάνιση. Ελέγξαμε σε όλο το παιχνίδι το ρυθμό του παιχνιδιού, παίξαμε ικανοποιητική άμυνα, τρέξαμε στο ανοιχτό γήπεδο πετυχαίνοντας αρκετά εύκολα καλάθια. Συνεργαστήκαμε καλά στη set επίθεσή μας και γενικά είχαμε μία καλή παρουσία απέναντι σε ένα έμπειρο αντίπαλο που ερχότανε από 3 νίκες με καλή ψυχολογία» τόνισε ο προπονητής των Μαχητών Δόξας Πεύκων, τονίζοντας για την επόμενη (εκτός έδρας) αναμέτρηση με το Αργος Ορεστικό.

«Το παιχνίδι αυτό αποτελεί παρελθόν και μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία πολύ δυνατή έδρα , με μία ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της. Θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να διεκδικήσουμε το ποσοστό νίκης που μας αναλογεί».